Jautiena marinuota degtinėje

Jautiena marinuota degtinėje

5 (1 įvertinimai)

7-8

Porcijos

1 val.

Gaminamo laikas

Apie receptą

Jautiena marinuota su degtine, yra puikus šventinio stalo užkandis. Toks užkandis tikrai papuoš bet kokią šventę. Tikrai ne visiems tai patinka, bet pabandyti verta! Mėsą galima laikyti šaldytuve, nevynioti, o tiesiog įdėti į lėkštę. Kiekvieną dieną mėsa taps šiek tiek tamsesnė ir sausesnė.

Receptai pagal ingridientus: # Mėsa
  • Reikalingi ingridientai:

  • Jautiena
    1 kilogramas
  • Degtinė
    250 mililitrų
  • Druska
    100 gramų
  • Cukrus
    50 gramų
  • Juodieji pipirai
    1 valgomasis šaukštas
  • Saulėgrąžų aliejus
    3 šaukštai
  • Kaip pagaminti

  • Jautiena marinuota degtinėje
    1. Paruoškite savo ingredientus.
  • Jautiena marinuota degtinėje
    2. Paimkite maišelį maistui šaldyti, įdėkite jį į indą, kuriame marinuosite mėsą. Į maišelį suberkite cukrų, druską ir pipirus.
  • Jautiena marinuota degtinėje
    3. Supilkite saulėgrąžų aliejų ir degtinę. Kruopščiai sumaišykite maišelio viduje.
  • Jautiena marinuota degtinėje
    4. Įdėkite mėsą į maišą.
  • Jautiena marinuota degtinėje
    5. Gerai užriškite maišą. Šaldykite mėsą 3 dienas. Mėsą kelis kartus per dieną paverskite ir pakratykite maišelį, kad jis tolygiai marinuotųsi.
  • Jautiena marinuota degtinėje
    6. Po 3 dienų mėsą išimkite iš marinato, neplaukite.
  • Jautiena marinuota degtinėje
    7. Nusausinkite popieriniais rankšluosčiais.
  • Jautiena marinuota degtinėje
    8. Supjaustykite mėsą plonais griežinėliais.
  • Jautiena marinuota degtinėje
    9. Mėsa paruošta. Nėra degtinės aromato ir skonio. Mėsa lengvai supjaustoma plonais gabalėliais. Gero apetito!
    Daugiau panašių receptų rasite paspaudę ČIA!
    Sekantis receptas:
Rekomenduojami receptai