Bulvės su mėsa

Bulvės su mėsa

5 (1 įvertinimai)

3-5

Porcijos

2 val.

Gaminamo laikas

Apie receptą

Klasikinės bulvės su mėsa verdamos apie 2 valandas. Šis patiekalas laikomas puikia kotletų ir mėsos kukulių alternatyva ir puikiai tinka prie šviežių lengvų daržovių salotų!

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingridientus: # Daržovės / # Mėsa / # Pieno produktai
  • Reikalingi ingridientai:

  • Bulvės
    5 vnt
  • Jautiena
    300 gramų (arba maltos mėsos)
  • Svogūnas
    1 vnt
  • Kiauliena
    200 gramų
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Sviestas
    30 gramų
  • Druska ir prieskoniai
    pagal skonį
  • Kaip pagaminti

  • Bulvės su mėsa
    1. 1. Pirmiausia reikia išvirti bulves ir iš jų pagaminti bulvių košę (nepridėjus vandens).
  • Bulvės su mėsa
    2. Įpilkite šiek tiek sviesto, kiaušinio ir prieskonių pagal skonį. Viską išmaišykite iki vientisos masės.
  • Bulvės su mėsa
    3. Iš anksto išvirkite kiaulieną ir jautieną, kepkite svogūną, kol pagels. Sudėkite mėsą į maišytuvą, supjaustykite ją kartu su keptais svogūnais.
  • Bulvės su mėsa
    4. Galite pasiimti paruoštą faršą ir kepti su svogūnais, druska ir prieskoniais.
  • Bulvės su mėsa
    5. Sudrėkinkite rankas šaltu vandeniu, paimkite šiek tiek bulvių košės, į vidurį įdėkite faršo įdaro ir padarykite kotletą taip, kad faršas būtų viduje.
  • Bulvės su mėsa
    6. Šiek tiek paspauskite viršutinį kraštą, kad būtų plokščias.
  • Bulvės su mėsa
    7. Kepkite iki auksinės rudos spalvos iš abiejų pusių augaliniame aliejuje.
  • Bulvės su mėsa
    8. Ir patiekite karštą kartu su šviežiomis ar sūdytomis daržovėmis. Tokios bulvės su mėsa puikiai dera su grietine.
    Daugiau panašių receptų rasite paspaudę ČIA!
    Sekantis receptas:
Rekomenduojami receptai