Pomidorų sriuba su kopūstais ir mėsa

Pomidorų sriuba su kopūstais ir mėsa

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Į pomidorų sriubą su kopūstais ir mėsa įpilu raudonojo vyno ir čiobrelių lapelių. Sriuba yra aromatinga, skani ir labai soti. Pomidorų sriuba su kopūstais ir mėsa pasitarnaus kaip visaverčiai pietūs, tokie sotūs ir skanūs, kad antro patiekalo neprireiks. Žiūrėkite, kad kopūstai nepervirtų, pomidorus galite šiek tiek sutrinti šakute, kad būtų labiau "trinta". Mėsai geriau naudoti kiaulienos kumpį su oda ir kaulais, iš kurio išvirsime sultinį.

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Pomidorai
    1 kilogramas
  • Šoninė
    200 gramų
  • Krapai
    1 sauja vnt
  • Druska
    pagal skonį
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Kiaulienos kumpis
    2 kilogramai
  • Lauro lapai
    4 vnt
  • Raudonasis vynas
    1 puodelis
  • Baltojo kopūsto galva
    1 vnt
  • Čiobreliai
    1 sauja
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus pagrindinius ingredientus.
    1. Paruoškite visus pagrindinius ingredientus.
  • Kumpį supjaustykite mažais gabalėliais.
    2. Kumpį supjaustykite mažais gabalėliais.
  • Reklama
  • Likusią kumpio odą ir kaulus sudėkite į puodą su vandeniu ir sudėkite šoninę. Virkite sultinį pusantros valandos.
    3. Likusią kumpio odą ir kaulus sudėkite į puodą su vandeniu ir sudėkite šoninę. Virkite sultinį pusantros valandos.
  • Po pusantros valandos į puodą suberkite susmulkintus kopūstus, smulkiai pjaustytus čiobrelius ir krapus.
    4. Po pusantros valandos į puodą suberkite susmulkintus kopūstus, smulkiai pjaustytus čiobrelius ir krapus.
  • Reklama
  • Pomidorus nulupkite minutei įdėdami į verdantį vandenį. Odą bus lengviau pašalinti. Tada pomidorus supjaustykite ketvirčiais ir sudėkite ...
    5. Pomidorus nulupkite minutei įdėdami į verdantį vandenį. Odą bus lengviau pašalinti. Tada pomidorus supjaustykite ketvirčiais ir sudėkite į sriubą. Supilkite ten vyną ir įmeskite lauro lapą. Sudėkite supjaustytus mėsos gabalus. Įdėkite druskos ir pipirų pagal skonį ir virkite dar pusvalandį. Būkite atsargūs, kad kopūstas nepervirtų.
  • Sriuba paruošta! Prieš patiekdami galite papuošti žolelėmis.
    6. Sriuba paruošta! Prieš patiekdami galite papuošti žolelėmis.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai