Pomidorų sriuba su kopūstais ir mėsa
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
2 val.
Apie receptą
Į pomidorų sriubą su kopūstais ir mėsa įpilu raudonojo vyno ir čiobrelių lapelių. Sriuba yra aromatinga, skani ir labai soti. Pomidorų sriuba su kopūstais ir mėsa pasitarnaus kaip visaverčiai pietūs, tokie sotūs ir skanūs, kad antro patiekalo neprireiks. Žiūrėkite, kad kopūstai nepervirtų, pomidorus galite šiek tiek sutrinti šakute, kad būtų labiau "trinta". Mėsai geriau naudoti kiaulienos kumpį su oda ir kaulais, iš kurio išvirsime sultinį.
Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Pomidorai1 kilogramas
-
Šoninė200 gramų
-
Krapai1 sauja vnt
-
Druskapagal skonį
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
-
Kiaulienos kumpis2 kilogramai
-
Lauro lapai4 vnt
-
Raudonasis vynas1 puodelis
-
Baltojo kopūsto galva1 vnt
-
Čiobreliai1 sauja
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus pagrindinius ingredientus.
-
2. Kumpį supjaustykite mažais gabalėliais.
-
Reklama
-
3. Likusią kumpio odą ir kaulus sudėkite į puodą su vandeniu ir sudėkite šoninę. Virkite sultinį pusantros valandos.
-
4. Po pusantros valandos į puodą suberkite susmulkintus kopūstus, smulkiai pjaustytus čiobrelius ir krapus.
-
Reklama
-
5. Pomidorus nulupkite minutei įdėdami į verdantį vandenį. Odą bus lengviau pašalinti. Tada pomidorus supjaustykite ketvirčiais ir sudėkite į sriubą. Supilkite ten vyną ir įmeskite lauro lapą. Sudėkite supjaustytus mėsos gabalus. Įdėkite druskos ir pipirų pagal skonį ir virkite dar pusvalandį. Būkite atsargūs, kad kopūstas nepervirtų.
-
6. Sriuba paruošta! Prieš patiekdami galite papuošti žolelėmis.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama