Trintos avietės su citrina ir cukrumi žiemai

Trintos avietės su citrina ir cukrumi žiemai

5 (1 įvertinimai)

1 Porcija
1 val.

Apie receptą

Jei žiemai iš aviečių virsite ne uogienę, o tiesiog įtrinsite cukrumi, joje bus kur kas daugiau vitaminų ir skonio. O kad būtų dar naudingiau, įdėkite citrinos. Avietes tokiai uogienei imkite sausas, be gedimo požymių. Geriau neplauti, todėl turite būti visiškai tikri dėl uogų kokybės. Ši uogienė laikoma šaldytuve.

Receptai pagal ingredientus: # Uogos / # Vaisiai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Avietės
    1 kilogramas
  • Cukrus
    1.2 kilogramo
  • Citrina
    1 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Uogas rūšiuokite, citriną gerai nuplaukite minkštu šepetėliu ir nusausinkite.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Uogas rūšiuokite, citriną gerai nuplaukite minkštu šepetėliu ir nusausinkite.
  • Avietes suberkite į gilų dubenį ir suberkite cukrų, išmaišykite.
    2. Avietes suberkite į gilų dubenį ir suberkite cukrų, išmaišykite.
  • Reklama
  • Nutarkuokite citrinos žievelę ir suberkite į dubenį su uogomis ir cukrumi.
    3. Nutarkuokite citrinos žievelę ir suberkite į dubenį su uogomis ir cukrumi.
  • Nulupkite baltąją citrinos dalį ir supjaustykite gabalėliais, pašalindami sėklas. Į avietes įdėkite citrinos.
    4. Nulupkite baltąją citrinos dalį ir supjaustykite gabalėliais, pašalindami sėklas. Į avietes įdėkite citrinos.
  • Reklama
  • Viską sutrinkite trintuvu iki vientisos masės kol cukrus ištirps.
    5. Viską sutrinkite trintuvu iki vientisos masės kol cukrus ištirps.
  • Uogienę išdėliokite į sterilizuotus, sausus stiklainius ir nedelsdami uždarykite.
    6. Uogienę išdėliokite į sterilizuotus, sausus stiklainius ir nedelsdami uždarykite.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    7. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai