Pyragėliai su kopūstų įdaru

Pyragėliai su kopūstų įdaru

5 (6 įvertinimai)

9 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Mėgstu paprastus ir skanius receptus. Tai yra pyragėlių su kopūstų įdaru receptas. Šiais pyragėliais galite bet kada pradžiuginti savo artimuosius, nes ingredientų rinkinys labai paprastas. Pyragėlius labai lengva pagaminti. Iš vandens, aliejaus, mielių ir miltų užminkykite tešlą ir leiskite pakilti 20 minučių. Kopūstą, morkas, svogūnus susmulkinkite ir pakepinkite keptuvėje. Kiekvienam pyragėliui iškočiokite tešlą, dėkite įdarą į vidų ir suformuokite paplotėlius. Dėkite ant kepimo skardos ir kepkite orkaitėje 10-15 minučių.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Miltai
    500 gramų
  • Saulėgrąžų aliejus
    100 mililitrų
  • Mielės
    50 gramų (šviežios)
  • Vanduo
    500 mililitrų
  • Kopūstas
    300 gramų
  • Morkos
    1 vnt
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Cukrus
    0.5 arbatinio šaukštelio
  • Druska
    pagal skonį
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Kiaušinis
    1 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Į puodą supilkite vandenį ir saulėgrąžų aliejų, įberkite druskos, pipirų, užvirinkite. Atvėsinkite iki kambario temperatūros ir suberkite...
    1. Į puodą supilkite vandenį ir saulėgrąžų aliejų, įberkite druskos, pipirų, užvirinkite. Atvėsinkite iki kambario temperatūros ir suberkite mieles, miltus ir užminkykite tešlą.
  • Į puodą supilkite daugiau karšto vandens, įdėkite į jį puodą su tešla ir palikite 20 minučių, kad tešla pakiltų.
    2. Į puodą supilkite daugiau karšto vandens, įdėkite į jį puodą su tešla ir palikite 20 minučių, kad tešla pakiltų.
  • Reklama
  • Kopūstą nuvalome ir smulkiai supjaustome.
    3. Kopūstą nuvalome ir smulkiai supjaustome.
  • Svogūną susmulkinkite, o morkas sutarkuokite tarka.
    4. Svogūną susmulkinkite, o morkas sutarkuokite tarka.
  • Reklama
  • Į keptuvę supilkite 2 šaukštus saulėgrąžų aliejaus ir pakepinkite kopūstus, morkas ir svogūnus. Likus 5 minutėms iki paruošimo, pagal sko...
    5. Į keptuvę supilkite 2 šaukštus saulėgrąžų aliejaus ir pakepinkite kopūstus, morkas ir svogūnus. Likus 5 minutėms iki paruošimo, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
  • Ant darbinio paviršiaus suberkite miltus ir iš tešlos suformuokite nedidelius rutuliukus. Kiekvieną rutuliuką iškočiokite ir į vidurį dėk...
    6. Ant darbinio paviršiaus suberkite miltus ir iš tešlos suformuokite nedidelius rutuliukus. Kiekvieną rutuliuką iškočiokite ir į vidurį dėkite troškintų kopūstų įdarą.
  • Reklama
  • Apvyniojame tešlą ir užspaudžiame kraštus, kad kepant pyragėliai neišsiskleistų. Kepimo skardą ištepkite saulėgrąžų aliejumi ir išdėlioki...
    7. Apvyniojame tešlą ir užspaudžiame kraštus, kad kepant pyragėliai neišsiskleistų. Kepimo skardą ištepkite saulėgrąžų aliejumi ir išdėliokite pyragėlius. Kiaušinį išplakite šakute ir aptepkite kiekvieną pyragėlį.
  • Pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 10-15 minučių.
    8. Pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 10-15 minučių.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (6 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Deimantė Lu
Autorius: Deimantė Lu

Deimantė yra „gaminimas.lt“ komandos narė, kurios sritis – saldumynai, kepiniai ir modernūs patiekalai. Ji nuolat eksperimentuoja virtuvėje, ieškodama naujų skonių derinių ir tobulų receptų. Deimantė turi ilgametę maisto tinklaraščio rašymo patirtį, puikiai išmano ingredientų mokslą ir dalinasi savo žiniomis, kad kiekvienas pyragas ar sausainis pavyktų nepriekaištingai. Jos receptai yra tikslūs, aiškūs ir kviečia mėgautis kūryba virtuvėje Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai