Pyragėliai su kopūstų įdaru
5 (6 įvertinimai)
9 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Mėgstu paprastus ir skanius receptus. Tai yra pyragėlių su kopūstų įdaru receptas. Šiais pyragėliais galite bet kada pradžiuginti savo artimuosius, nes ingredientų rinkinys labai paprastas. Pyragėlius labai lengva pagaminti. Iš vandens, aliejaus, mielių ir miltų užminkykite tešlą ir leiskite pakilti 20 minučių. Kopūstą, morkas, svogūnus susmulkinkite ir pakepinkite keptuvėje. Kiekvienam pyragėliui iškočiokite tešlą, dėkite įdarą į vidų ir suformuokite paplotėlius. Dėkite ant kepimo skardos ir kepkite orkaitėje 10-15 minučių.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Miltai500 gramų
-
Saulėgrąžų aliejus100 mililitrų
-
Mielės50 gramų (šviežios)
-
Vanduo500 mililitrų
-
Kopūstas300 gramų
-
Morkos1 vnt
-
Svogūnai1 vnt
-
Cukrus0.5 arbatinio šaukštelio
-
Druskapagal skonį
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
-
Kiaušinis1 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Į puodą supilkite vandenį ir saulėgrąžų aliejų, įberkite druskos, pipirų, užvirinkite. Atvėsinkite iki kambario temperatūros ir suberkite mieles, miltus ir užminkykite tešlą.
-
2. Į puodą supilkite daugiau karšto vandens, įdėkite į jį puodą su tešla ir palikite 20 minučių, kad tešla pakiltų.
-
Reklama
-
3. Kopūstą nuvalome ir smulkiai supjaustome.
-
4. Svogūną susmulkinkite, o morkas sutarkuokite tarka.
-
Reklama
-
5. Į keptuvę supilkite 2 šaukštus saulėgrąžų aliejaus ir pakepinkite kopūstus, morkas ir svogūnus. Likus 5 minutėms iki paruošimo, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
-
6. Ant darbinio paviršiaus suberkite miltus ir iš tešlos suformuokite nedidelius rutuliukus. Kiekvieną rutuliuką iškočiokite ir į vidurį dėkite troškintų kopūstų įdarą.
-
Reklama
-
7. Apvyniojame tešlą ir užspaudžiame kraštus, kad kepant pyragėliai neišsiskleistų. Kepimo skardą ištepkite saulėgrąžų aliejumi ir išdėliokite pyragėlius. Kiaušinį išplakite šakute ir aptepkite kiekvieną pyragėlį.
-
8. Pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 10-15 minučių.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (6 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama