Pyragas su svogūnais keptas keptuvėje
4.5 (2 įvertinimai)
2 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Šis svogūnų pyragas puikiai tinka bet kuriam pirmajam patiekalui arba kaip atskiras užkandis tarp valgymų. Šviežią tešlą ruošiame naudodami vandenį ir augalinį aliejų, o įdarą sudaro kepti svogūnai. Šie paplotėliai turi sluoksniuotos tešlos struktūrą ir gausų keptų svogūnų įdarą. Būtinai kepkite šiuos skanius svogūnų pyragus keptuvėje.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Miltai250 gramų
-
Vanduo100 gramų
-
Druska1 arbatinis šaukštelis
-
Aliejus80 mililitrų (30 ml.
-
Svogūnai1 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Nedelsdami paruoškite visus ingredientus.
-
2. Visus miltus persijokite į dubenį, įpilkite vandens, augalinio aliejaus, įberkite druskos.
-
Reklama
-
3. Minkykite minkštą, elastingą tešlą, kuri nelimpa prie rankų.
-
4. Nuluptą svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais.
-
Reklama
-
5. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų, suberkite svogūną, pakepinkite ant vidutinės ugnies, kol suminkštės, nuolat maišydami mentele.
-
6. Darbo paviršių pabarstykite miltais. Pusę tešlos iškočiokite plonu sluoksniu.
-
Reklama
-
7. Ant šio tešlos sluoksnio dėkite pusę apkepto svogūno, paskirstydami lygiu sluoksniu.
-
8. Tešlą susukti į vyniotinį ir susukti į sraigės formą.
-
Reklama
-
9. Šią sraigę kočėlu iškočiokite į ploną pyragą.
-
10. Keptuvėje įkaitinkite 1-2 valgomus šaukštus augalinio aliejaus ir padėkite pyragą, apkepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos. Taip pat paruoškite antrąją tešlos pusę.
-
Reklama
-
11. Gaunate du sluoksniuotus pyragus su svogūnais, iškart patiekite.
-
12. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama