Pyragas su svogūnais keptas keptuvėje

Pyragas su svogūnais keptas keptuvėje

4.5 (2 įvertinimai)

2 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Šis svogūnų pyragas puikiai tinka bet kuriam pirmajam patiekalui arba kaip atskiras užkandis tarp valgymų. Šviežią tešlą ruošiame naudodami vandenį ir augalinį aliejų, o įdarą sudaro kepti svogūnai. Šie paplotėliai turi sluoksniuotos tešlos struktūrą ir gausų keptų svogūnų įdarą. Būtinai kepkite šiuos skanius svogūnų pyragus keptuvėje.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Miltai
    250 gramų
  • Vanduo
    100 gramų
  • Druska
    1 arbatinis šaukštelis
  • Aliejus
    80 mililitrų (30 ml.
  • Svogūnai
    1 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Nedelsdami paruoškite visus ingredientus.
    1. Nedelsdami paruoškite visus ingredientus.
  • Visus miltus persijokite į dubenį, įpilkite vandens, augalinio aliejaus, įberkite druskos.
    2. Visus miltus persijokite į dubenį, įpilkite vandens, augalinio aliejaus, įberkite druskos.
  • Reklama
  • Minkykite minkštą, elastingą tešlą, kuri nelimpa prie rankų.
    3. Minkykite minkštą, elastingą tešlą, kuri nelimpa prie rankų.
  • Nuluptą svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais.
    4. Nuluptą svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais.
  • Reklama
  • Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų, suberkite svogūną, pakepinkite ant vidutinės ugnies, kol suminkštės, nuolat maišydami mentele.
    5. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų, suberkite svogūną, pakepinkite ant vidutinės ugnies, kol suminkštės, nuolat maišydami mentele.
  • Darbo paviršių pabarstykite miltais. Pusę tešlos iškočiokite plonu sluoksniu.
    6. Darbo paviršių pabarstykite miltais. Pusę tešlos iškočiokite plonu sluoksniu.
  • Reklama
  • Ant šio tešlos sluoksnio dėkite pusę apkepto svogūno, paskirstydami lygiu sluoksniu.
    7. Ant šio tešlos sluoksnio dėkite pusę apkepto svogūno, paskirstydami lygiu sluoksniu.
  • Tešlą susukti į vyniotinį ir susukti į sraigės formą.
    8. Tešlą susukti į vyniotinį ir susukti į sraigės formą.
  • Reklama
  • Šią sraigę kočėlu iškočiokite į ploną pyragą.
    9. Šią sraigę kočėlu iškočiokite į ploną pyragą.
  • Keptuvėje įkaitinkite 1-2 valgomus šaukštus augalinio aliejaus ir padėkite pyragą, apkepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos. ...
    10. Keptuvėje įkaitinkite 1-2 valgomus šaukštus augalinio aliejaus ir padėkite pyragą, apkepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos. Taip pat paruoškite antrąją tešlos pusę.
  • Reklama
  • Gaunate du sluoksniuotus pyragus su svogūnais, iškart patiekite.
    11. Gaunate du sluoksniuotus pyragus su svogūnais, iškart patiekite.
  • Gero apetito!
    12. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai