Pupelių sriuba su vištiena
5 (1 įvertinimai)
5 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Pupelių sriuba nepaprastai maistinga ir soti; dubenėlis jos suteikia sotumo jausmą pusdieniui. Pupelių sriuba – kas jums ateina į galvą išgirdus šią frazę? Man, pavyzdžiui, ji sukelia vaikystės prisiminimus apie namuose virtą pupelių sriubą. Arba bent jau mokyklą, nes ši sriuba, kartu su žirnių sriuba, buvo įprastas patiekalas tiek mokykloje, tiek namuose ant pietų stalo. Pupelių sriubos receptas gana paprastas, tačiau yra vienas įspėjimas: rekomenduojama planuoti iš anksto, nes geriausia pupeles pamirkyti iš anksto, kad negaištumėte brangaus laiko gaminant.
Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Paukštiena /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Bulvės200 gramų
-
Pupelės100 gramų
-
Morkos100 gramų
-
Vištienos krūtinėlė100 gramų
-
Svogūnai1 vnt
-
Augalinis aliejus50 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Iš anksto išmirkytas pupeles virkite 40–60 minučių ant vidutinės ugnies.
-
2. Po šio laiko, dedame mėsą į puodą su pupelėmis.
-
Reklama
-
3. Bulves supjaustykite ir sudėkite į puodą.
-
4. Smulkiai supjaustykite svogūną.
-
Reklama
-
5. Stambiai sutarkuokite morkas.
-
6. Į keptuvę įpilkite 3 šaukštus augalinio aliejaus. Sudėkite svogūnus ir morkas. Uždėkite keptuvę ant vidutinės ugnies ir troškinkite 3–5 minutes.
-
Reklama
-
7. Keptuvės turinį supilame į puodą.
-
8. Įberkite druskos ir virkite kol bus paruošta.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama