Pudingo suktinukai

Pudingo suktinukai

5 (2 įvertinimai)

5-6 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Minkšti pudingo suktinukai. Labai rekomenduoju išbandyti kepinių, saldumynų ir kitų skanių dalykų mėgėjams. Šis patiekalas kaip tik jums. Pudingo suktinukų gamyba pareikalaus tam tikrų įgūdžių. Mieles ir cukrų sutrinkite šiltame vandenyje ir leiskite šiek tiek pakilti. Tuo tarpu pudingą užplikykite karštame piene. Tešlai užvirinkite stiklinę pieno su sviestu, druska ir cukrumi, atvėsinkite iki šiltos ir sumaišykite su miltais, tešla ir išplaktais kiaušiniais. Minkykite tešlą, leiskite jai iškilti, tada iškočiokite plačiai ir ant tešlos dėkite pudingą, tešlos krašteliais uždenkite įdarą. Kepkite suktinukus, kol suminkštės. Gero apetito!

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Mielės
    30 gramų
  • Cukrus
    150 gramų
  • Sviestas
    120 gramų
  • Kiaušinis
    2 vnt
  • 1 vnt
  • Miltai
    5 stiklinės
  • Vanduo
    0,25
  • Pienas
    0,7 litro
  • Druska
    0,5 arbatinio šaukštelio
Reklama
Gaminimo eiga
  • Į dubenį suberkite mieles, šaukštelį cukraus ir pamažu užpilkite šiltu vandeniu, trindami mieles. Kai neliks gumuliukų, tešlą padėkite į ...
    1. Į dubenį suberkite mieles, šaukštelį cukraus ir pamažu užpilkite šiltu vandeniu, trindami mieles. Kai neliks gumuliukų, tešlą padėkite į šiltą vietą kilimui.
  • Pudingo miltelius užplikykite 0,5 l karšto pieno ir palikite atvėsti.
    2. Pudingo miltelius užplikykite 0,5 l karšto pieno ir palikite atvėsti.
  • Reklama
  • Stiklinę pieno užvirinkite su sviestu, druska ir cukrumi, atvėsinkite, kol sušils. Kiaušinius lengvai išplakite šakute. Sumaišykite kiauš...
    3. Stiklinę pieno užvirinkite su sviestu, druska ir cukrumi, atvėsinkite, kol sušils. Kiaušinius lengvai išplakite šakute. Sumaišykite kiaušinius, mieles, pieną ir miltus. Užminkykite suktinukų tešlą. Tešla turi būti minkšta, bet gerai kristi iš rankų.
  • Išminkytą tešlą patepkite augaliniu aliejumi ir padėkite į šiltą vietą, kad pakiltų.
    4. Išminkytą tešlą patepkite augaliniu aliejumi ir padėkite į šiltą vietą, kad pakiltų.
  • Reklama
  • Paruoštą tešlą iškočiokite, ant vidurio uždėkite pudingą.
    5. Paruoštą tešlą iškočiokite, ant vidurio uždėkite pudingą.
  • Tešlos kraštais uždenkite pudingą.
    6. Tešlos kraštais uždenkite pudingą.
  • Reklama
  • Gautos užpildytos tešlos juostelė šiek tiek pakočiokite.
    7. Gautos užpildytos tešlos juostelė šiek tiek pakočiokite.
  • Tešlą supjaustykite maždaug 4 cm pločio juostelėmis. Juosteles šiek tiek pasukite, dėkite ant riebalais išteptos kepimo skardos ir paliki...
    8. Tešlą supjaustykite maždaug 4 cm pločio juostelėmis. Juosteles šiek tiek pasukite, dėkite ant riebalais išteptos kepimo skardos ir palikite pabūti apie 20 minučių. Šiuo metu įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Kepkite suktinukus, kol suminkštės, išimkite iš orkaitės ir uždenkite rankšluosčiu, kol atvės. Tada galėsite patiekti ant stalo.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai