Profiteroliai su ledais

Profiteroliai su ledais

5 (1 įvertinimai)

3

Porcijos

3 val.

Gaminamo laikas

Apie receptą

Nedaug žmonių atsisako profiterolio pyragėlių. Bandeles su kremu mėgsta visi be išimties. Yra daug šio deserto variantų. Siūlau receptą profiterolių su ledais. Plombyro kremas turi subtilią tekstūrą. Puikiai dera su varškės tešla. Kad desertas patiktų skoniu, prieš maišydami kremą būtinai atvėsinkite, o tada pyragėlius laikykite šaldytuve.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Miltai
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vanduo
    180 mililitrų (tešlai)
  • Kiaušiniai
    4 vnt (3 vnt.
  • Sviestas
    70 gramų
  • Kvietiniai miltai
    130 gramų (+ 2 šaukštai ktrmui)
  • Grietinėlė 35%
    200 mililitrų (kremui)
  • Cukrus
    100 gramų
  • Pienas
    300 mililitrų
  • Druska
    1 žiupsnelis
  • Cukraus pudra
    50 gramų
Kaip pagaminti
  • Paruoškite reikiamus ingredientus.
    1. Paruoškite reikiamus ingredientus.
  • Paruoškite kreminę tešlą. Supilkite vandenį į puodą. Įdėkite sviestą ir žiupsnelį druskos. Uždėkite ant ugnies, pakaitinkite iki užvirimo.
    2. Paruoškite kreminę tešlą. Supilkite vandenį į puodą. Įdėkite sviestą ir žiupsnelį druskos. Uždėkite ant ugnies, pakaitinkite iki užvirimo.
  • Nukelkite nuo ugnies, suberkite miltus ir iš karto išmaišykite. Grįžkite ant ugnies, maišydami palaikykite minutę.
    3. Nukelkite nuo ugnies, suberkite miltus ir iš karto išmaišykite. Grįžkite ant ugnies, maišydami palaikykite minutę.
  • Išvirusią tešlą nukelkite nuo ugnies. Įdėkite po vieną kiaušinį. Kiekvieną kartą gerai išplakite mikseriu.
    4. Išvirusią tešlą nukelkite nuo ugnies. Įdėkite po vieną kiaušinį. Kiekvieną kartą gerai išplakite mikseriu.
  • Paruošta tešla turi būti lygi, vienalytė, klampi, bet nebėganti.
    5. Paruošta tešla turi būti lygi, vienalytė, klampi, bet nebėganti.
  • Paimkite kepimo skardą, uždenkite kepimo popieriumi. Atstumais vienas nuo kito išspauskite mažas bandeles. Pašaukite į iki 180 laipsnių į...
    6. Paimkite kepimo skardą, uždenkite kepimo popieriumi. Atstumais vienas nuo kito išspauskite mažas bandeles. Pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 25-30 minučių.
  • Kol kepa profiteroliai, paruoškite kremą. Dubenyje sumaišykite 100 ml. pieno su kiaušiniu ir miltais.
    7. Kol kepa profiteroliai, paruoškite kremą. Dubenyje sumaišykite 100 ml. pieno su kiaušiniu ir miltais.
  • Gerai išmaišykite, kad neliktų gumuliukų.
    8. Gerai išmaišykite, kad neliktų gumuliukų.
  • Puode sumaišykite likusį pieną ir cukrų. Užvirinkite, plona srovele supilkite kiaušinių-miltų mišinį.
    9. Puode sumaišykite likusį pieną ir cukrų. Užvirinkite, plona srovele supilkite kiaušinių-miltų mišinį.
  • Virkite, nuolat maišydami, ant vidutinės ugnies, kol sutirštės. Kai tik kremas pradeda virti, nuimkite nuo ugnies, uždenkite ir atvėsinkite.
    10. Virkite, nuolat maišydami, ant vidutinės ugnies, kol sutirštės. Kai tik kremas pradeda virti, nuimkite nuo ugnies, uždenkite ir atvėsinkite.
  • Pasibaigus laikui, išimkite bandeles iš orkaitės. Jos turėtų būti auksinės spalvos. Atvėsinkite.
    11. Pasibaigus laikui, išimkite bandeles iš orkaitės. Jos turėtų būti auksinės spalvos. Atvėsinkite.
  • Paruoškite ledus. Atšaldytą grietinėlę išplakti su cukraus pudra į purią, stabilią masę.
    12. Paruoškite ledus. Atšaldytą grietinėlę išplakti su cukraus pudra į purią, stabilią masę.
  • Į grietinėlę sudėkite gerai atšaldytą kremą.
    13. Į grietinėlę sudėkite gerai atšaldytą kremą.
  • Grietinėlę plakite mikseriu iki vientisos masės. Atvėsinkite.
    14. Grietinėlę plakite mikseriu iki vientisos masės. Atvėsinkite.
  • Užpildykite tuščias vietas kremu. Įdėkite pyragus į šaldiklį 20 minučių. Tada patiekite prie stalo.
    15. Užpildykite tuščias vietas kremu. Įdėkite pyragus į šaldiklį 20 minučių. Tada patiekite prie stalo.
  • Skanaus!
    16. Skanaus!
    Daugiau panašių receptų rasite paspaudę ČIA!
    Šaltinis: povar.ru
Rekomenduojami receptai