Plekšnė miltuose keptuvėje
5 (1 įvertinimai)
1 Porcija
40 min.
Apie receptą
Pietums keptuvėje kepkite plekšnę miltuose, nes tai padaryti galima gana paprastai ir greitai. Žuvis yra labai skani, turi keletą smulkių kauliukų, o skoniu šiek tiek primena karpį. Prieskonius gaminimui rinkitės pagal savo skonį. Kepta plekšnė labai skani tiek karšta, tiek šalta.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# ŽuvisReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Plekšnė400 gramų
-
Miltai40 gramų
-
Druska1/2 arbatinio šaukštelio
-
Chmeli suneli1 arbatinis šaukštelis
-
Aliejus4 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite reikalingus ingredientus. Iš pradžių plekšnę reikia atitirpinti.
-
2. Plekšnę nuplaukite, nupjaukite visus pelekus, uodegą ir pašalinkite žvynus.
-
Reklama
-
3. Nupjaukite galvą, aštriu peiliu pašalinkite tamsią odą, išvalykite vidų ir gerai nuplaukite.
-
4. Visus miltus supilkite į dubenį, įberkite druskos ir prieskonių. Išmaišykite.
-
Reklama
-
5. Šį sausą mišinį dėkite ant plokščios lėkštės ir apvoliokite jame žuvį iš visų pusių.
-
6. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų, įkaitinkite ant vidutinės ugnies, suberkite miltų mišinyje panardintą plekšnę, apkepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
-
Reklama
-
7. Iš karto patiekite plekšnę.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama