Plekšnė miltuose keptuvėje

Plekšnė miltuose keptuvėje

5 (1 įvertinimai)

1 Porcija
40 min.

Apie receptą

Pietums keptuvėje kepkite plekšnę miltuose, nes tai padaryti galima gana paprastai ir greitai. Žuvis yra labai skani, turi keletą smulkių kauliukų, o skoniu šiek tiek primena karpį. Prieskonius gaminimui rinkitės pagal savo skonį. Kepta plekšnė labai skani tiek karšta, tiek šalta.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Žuvis
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Plekšnė
    400 gramų
  • Miltai
    40 gramų
  • Druska
    1/2 arbatinio šaukštelio
  • Chmeli suneli
    1 arbatinis šaukštelis
  • Aliejus
    4 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite reikalingus ingredientus. Iš pradžių plekšnę reikia atitirpinti.
    1. Paruoškite reikalingus ingredientus. Iš pradžių plekšnę reikia atitirpinti.
  • Plekšnę nuplaukite, nupjaukite visus pelekus, uodegą ir pašalinkite žvynus.
    2. Plekšnę nuplaukite, nupjaukite visus pelekus, uodegą ir pašalinkite žvynus.
  • Reklama
  • Nupjaukite galvą, aštriu peiliu pašalinkite tamsią odą, išvalykite vidų ir gerai nuplaukite.
    3. Nupjaukite galvą, aštriu peiliu pašalinkite tamsią odą, išvalykite vidų ir gerai nuplaukite.
  • Visus miltus supilkite į dubenį, įberkite druskos ir prieskonių. Išmaišykite.
    4. Visus miltus supilkite į dubenį, įberkite druskos ir prieskonių. Išmaišykite.
  • Reklama
  • Šį sausą mišinį dėkite ant plokščios lėkštės ir apvoliokite jame žuvį iš visų pusių.
    5. Šį sausą mišinį dėkite ant plokščios lėkštės ir apvoliokite jame žuvį iš visų pusių.
  • Į keptuvę supilkite augalinį aliejų, įkaitinkite ant vidutinės ugnies, suberkite miltų mišinyje panardintą plekšnę, apkepkite iš abiejų p...
    6. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų, įkaitinkite ant vidutinės ugnies, suberkite miltų mišinyje panardintą plekšnę, apkepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
  • Reklama
  • Iš karto patiekite plekšnę.
    7. Iš karto patiekite plekšnę.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai