Greitas obuolių pyragas

Greitas obuolių pyragas

4.7 (4 įvertinimai)

8 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Puikus skonis ir aromatas, paprastas paruošimas ir ingredientų prieinamumas – tai pagrindiniai šio pyrago privalumai. Išmaišykite šį obuolių pyragą ir mėgaukitės rezultatais! Šis skanus ir aromatingas obuolių pyragas patiks visiems jūsų šeimos nariams. Ir šis receptas jums patiks dvigubai - juk praktiškai be ypatingų pastangų gausite puikių kepinių prie arbatos. Papasakosiu, kaip iškepti obuolių pyragą. Kepkite ir mėgaukitės.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Vaisiai
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Obuoliai
    5~6 vnt
  • Soda
    1 arbatinis šaukštelis
  • Cinamonas
    1 arbatinis šaukštelis
  • Kiaušiniai
    4 vnt
  • Cukrus
    1 stiklinė
  • Miltai
    2 stiklinės
  • Saulėgrąžų aliejus
    0.5 stiklinės (rafinuotas)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Kiaušinius išplakti su cukrumi ir įpilti saulėgrąžų aliejaus. Išmaišykite.
    1. Kiaušinius išplakti su cukrumi ir įpilti saulėgrąžų aliejaus. Išmaišykite.
  • Nulupkite obuolius ir išimkite šerdį. Pusę obuolių supjaustykite plonais griežinėliais ir lengvai pabarstykite cukrumi. Atidėkite į šalį ...
    2. Nulupkite obuolius ir išimkite šerdį. Pusę obuolių supjaustykite plonais griežinėliais ir lengvai pabarstykite cukrumi. Atidėkite į šalį ir leiskite jiems įsigerti cukruje.
  • Reklama
  • Likusius obuolius sutarkuokite stambia tarka.
    3. Likusius obuolius sutarkuokite stambia tarka.
  • Sumaišykite sodą ir cinamoną su miltais.
    4. Sumaišykite sodą ir cinamoną su miltais.
  • Reklama
  • Pusę tešlos supilkite ant kepimo skardos, išteptos augaliniu aliejumi, ant jos išdėliokite pjaustytus obuolius.
    5. Pusę tešlos supilkite ant kepimo skardos, išteptos augaliniu aliejumi, ant jos išdėliokite pjaustytus obuolius.
  • Tolygiai supilti likusią tešlą ir kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 35-40 min.
    6. Tolygiai supilti likusią tešlą ir kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 35-40 min.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.7/5 (4 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai