Greitas obuolių pyragas

Greitas obuolių pyragas

4.7 (4 įvertinimai)

8 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Puikus skonis ir aromatas, paprastas paruošimas ir ingredientų prieinamumas – tai pagrindiniai šio pyrago privalumai. Išmaišykite šį obuolių pyragą ir mėgaukitės rezultatais! Šis skanus ir aromatingas obuolių pyragas patiks visiems jūsų šeimos nariams. Ir šis receptas jums patiks dvigubai - juk praktiškai be ypatingų pastangų gausite puikių kepinių prie arbatos. Papasakosiu, kaip iškepti obuolių pyragą. Kepkite ir mėgaukitės.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Vaisiai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Obuoliai
    5~6 vnt
  • Soda
    1 arbatinis šaukštelis
  • Cinamonas
    1 arbatinis šaukštelis
  • Kiaušiniai
    4 vnt
  • Cukrus
    1 stiklinė
  • Miltai
    2 stiklinės
  • Saulėgrąžų aliejus
    0.5 stiklinės (rafinuotas)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Kiaušinius išplakti su cukrumi ir įpilti saulėgrąžų aliejaus. Išmaišykite.
    1. Kiaušinius išplakti su cukrumi ir įpilti saulėgrąžų aliejaus. Išmaišykite.
  • Nulupkite obuolius ir išimkite šerdį. Pusę obuolių supjaustykite plonais griežinėliais ir lengvai pabarstykite cukrumi. Atidėkite į šalį ...
    2. Nulupkite obuolius ir išimkite šerdį. Pusę obuolių supjaustykite plonais griežinėliais ir lengvai pabarstykite cukrumi. Atidėkite į šalį ir leiskite jiems įsigerti cukruje.
  • Reklama
  • Likusius obuolius sutarkuokite stambia tarka.
    3. Likusius obuolius sutarkuokite stambia tarka.
  • Sumaišykite sodą ir cinamoną su miltais.
    4. Sumaišykite sodą ir cinamoną su miltais.
  • Reklama
  • Pusę tešlos supilkite ant kepimo skardos, išteptos augaliniu aliejumi, ant jos išdėliokite pjaustytus obuolius.
    5. Pusę tešlos supilkite ant kepimo skardos, išteptos augaliniu aliejumi, ant jos išdėliokite pjaustytus obuolius.
  • Tolygiai supilti likusią tešlą ir kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 35-40 min.
    6. Tolygiai supilti likusią tešlą ir kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 35-40 min.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.7/5 (4 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Deimantė Lu
Autorius: Deimantė Lu

Deimantė yra „gaminimas.lt“ komandos narė, kurios sritis – saldumynai, kepiniai ir modernūs patiekalai. Ji nuolat eksperimentuoja virtuvėje, ieškodama naujų skonių derinių ir tobulų receptų. Deimantė turi ilgametę maisto tinklaraščio rašymo patirtį, puikiai išmano ingredientų mokslą ir dalinasi savo žiniomis, kad kiekvienas pyragas ar sausainis pavyktų nepriekaištingai. Jos receptai yra tikslūs, aiškūs ir kviečia mėgautis kūryba virtuvėje Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai