Filė su bulvėmis orkaitėje

Filė su bulvėmis orkaitėje

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
55 min.

Apie receptą

Jūsų dėmesiui pateikiu vištienos filė keptos su bulvėmis receptą. Šis patiekalas taip pat gali būti patiekiamas kaip šventinė vakarienė, nes jis labai skanus, sotus ir gražiai atrodo. Dar vienas pliusas - vištienos filė su bulvėmis paruošiama gana lengvai ir greitai.

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Daržovės / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos filė
    600 gramų (krūtinėlė)
  • Bulvės
    6~7 vnt
  • Svogūnai
    3~4 vnt
  • Sūris
    100 gramų
  • Majonezas
    200 gramų
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
  • Prieskoniai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Įjunkite orkaitę 180 laipsnių kampu, kad ji spėtų sušilti, kol visi ingredientai bus paruošti kepimui. Tuo tarpu kruopščiai nuplaukite vi...
    1. Įjunkite orkaitę 180 laipsnių kampu, kad ji spėtų sušilti, kol visi ingredientai bus paruošti kepimui. Tuo tarpu kruopščiai nuplaukite vištienos filė ir supjaustykite ją kubeliais.
  • Tada nulupkite svogūną ir supjaustykite žiedais arba pusžiedžiais.
    2. Tada nulupkite svogūną ir supjaustykite žiedais arba pusžiedžiais.
  • Reklama
  • Bulves nulupkite ir supjaustykite griežinėliais.
    3. Bulves nulupkite ir supjaustykite griežinėliais.
  • Sutarkuokite sūrį per stambią tarką.
    4. Sutarkuokite sūrį per stambią tarką.
  • Reklama
  • Kepimo indą ištepkite riebalais ir sudėkite ingredientus sluoksniais: 1) pirmiausia išdėliokite svogūnų žiedus; 2) ant jų - vištienos fil...
    5. Kepimo indą ištepkite riebalais ir sudėkite ingredientus sluoksniais: 1) pirmiausia išdėliokite svogūnų žiedus; 2) ant jų - vištienos filė. Druskos ir pipirų. Galite pridėti mėgstamų prieskonių pagal savo skonį. Taip pat rekomenduojama į formą įpilti šiek tiek vandens ar sultinio, kad kepant patiekalas neišdžiūtų; 3) tada išdėliokite bulves, vėl druską; 4) viską apibarstykite tarkuotu sūriu; 5) tada sutepkite majonezu.
  • Siunčiame formą į įkaitintą orkaitę ir kepame 180 laipsnių temperatūroje, kol suminkštės. Patiekalas laikomas paruoštu, kai ant jo atsira...
    6. Siunčiame formą į įkaitintą orkaitę ir kepame 180 laipsnių temperatūroje, kol suminkštės. Patiekalas laikomas paruoštu, kai ant jo atsiranda auksinė pluta, o bulvės lengvai perveriamos peiliu ar šakute.
  • Reklama
  • Įdėkite gatavą patiekalą į lėkštes ir patiekite. Jei norite, galite papuošti smulkiai pjaustytomis žolelėmis. Gero apetito!
    7. Įdėkite gatavą patiekalą į lėkštes ir patiekite. Jei norite, galite papuošti smulkiai pjaustytomis žolelėmis. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai