Paprikos gruziniškai

Paprikos gruziniškai

5 (1 įvertinimai)

8 Porcijos
19 val.

Apie receptą

Dalinuosi gruziniško stiliaus paprikos užkandžio receptu žiemai. Paprikos ryškios, kvapnios, vidutiniškai aštrios ir labai skanios! Tinka prie bet kokio garnyro. Paruošiama greitai ir be jokio vargo. Jei norite, vietoj petražolių galite naudoti kalendrą. Jei norite, galite pridėti aštrių raudonųjų pipirų, jei norite aštraus užkandžio.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Saldžiosios paprikos
    1 kilogramas
  • Česnakai
    1 vnt
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Petražolės
    1 ryšulėlis
  • Druska
    1/2 šaukšto
  • Cukrus
    1~2 šaukštai
  • Actas 9%
    2 šaukštai
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Chmeli
    suneli
  • Aliejus
    4 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Nuplaukite paprikas, pašalinkite stiebus ir sėklas. Supjaustykite dideliais griežinėliais.
    2. Nuplaukite paprikas, pašalinkite stiebus ir sėklas. Supjaustykite dideliais griežinėliais.
  • Reklama
  • Svogūną ir petražoles stambiai supjaustykite, česnaką perspauskite per spaudą.
    3. Svogūną ir petražoles stambiai supjaustykite, česnaką perspauskite per spaudą.
  • Sumaišykite papriką, svogūną, česnaką ir petražoles. Įberkite druskos, cukraus, maltų juodųjų pipirų ir suneli apynių. Supilkite augalinį...
    4. Sumaišykite papriką, svogūną, česnaką ir petražoles. Įberkite druskos, cukraus, maltų juodųjų pipirų ir suneli apynių. Supilkite augalinį aliejų. Išmaišykite, palikite 1 val.
  • Reklama
  • Paprikas perkelkite į puodą, užvirkite. Virkite 15-20 minučių ant silpnos ugnies, uždengę dangčiu, retkarčiais pamaišydami.
    5. Paprikas perkelkite į puodą, užvirkite. Virkite 15-20 minučių ant silpnos ugnies, uždengę dangčiu, retkarčiais pamaišydami.
  • Tada supilkite actą, išmaišykite, virkite dar 2-4 minutes. Nuimkite nuo viryklės.
    6. Tada supilkite actą, išmaišykite, virkite dar 2-4 minutes. Nuimkite nuo viryklės.
  • Reklama
  • Užkandį išdėliokite iš anksto sterilizuotuose stiklainiuose, uždarykite dangtį, apvyniokite virtuviniu rankšluosčiu. Palikite taip, kol v...
    7. Užkandį išdėliokite iš anksto sterilizuotuose stiklainiuose, uždarykite dangtį, apvyniokite virtuviniu rankšluosčiu. Palikite taip, kol visiškai atvės.
  • Mėgaukitės maistu!
    8. Mėgaukitės maistu!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai