Paprasti čeburėkai
5 (3 įvertinimai)
10 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Labai skanūs ir sultingi čeburėkai. Greitai pagaminami ir ingredientų reikia visai nedaug, taigi ir labai pigu. Šie čeburėkai tinką pietums į darbą ar užkąsti kelionėje, nes jie skanūs tiek šilti, tiek atvėsę. Pagaminkite šiuos paprastus čeburėkus šeimai, užtruksite visai nedaug, o šeima bus soti ir laiminga. Ši čeburėkų tešla tinkama ir virtinukams.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiaulienos faršas500 gramų
-
Miltai500 gramų
-
Vanduo250 gramų
-
Aliejus3 šauštai (+ pagal poreikį kepimui)
-
Druskapagal skonį
-
Cukruspagal skonį
-
Prieskoniaipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Pirmiausia paruoškite faršą. -
2. Pridėkite mėgstamų prieskonių bei druskos. Gerai išmaišykite. -
Reklama
-
3. Kitame dubenyje suberiame miltus, druską ir cukrų. -
4. Įpilame aliejaus ir verdančio vandens. Išminkykite tešlą. -
Reklama
-
5. Tešla turi gautis elastinga ir nelipanti prie rankų. -
6. Paimame mažą rutuliuką tešlos ir labai plonai iškočiojame. -
Reklama
-
7. Iškočioto blyno krašte dedame faršo. -
8. Paimame laisva kraštą ir uždengiame įdarą. Kraštus apspaudome iš abiejų pusių šakute. -
Reklama
-
9. Kepame čeburėkus iš abiejų pusių ant vidutinės kaitros, gerai įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus. -
10. Skanaus.Recepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą! -
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama



















