Paprasti čeburėkai

Paprasti čeburėkai

5 (3 įvertinimai)

10 Porcijos
40 min.

Apie receptą

Labai skanūs ir sultingi čeburėkai. Greitai pagaminami ir ingredientų reikia visai nedaug, taigi ir labai pigu. Šie čeburėkai tinką pietums į darbą ar užkąsti kelionėje, nes jie skanūs tiek šilti, tiek atvėsę. Pagaminkite šiuos paprastus čeburėkus šeimai, užtruksite visai nedaug, o šeima bus soti ir laiminga. Ši čeburėkų tešla tinkama ir virtinukams.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Miltai
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaulienos faršas
    500 gramų
  • Miltai
    500 gramų
  • Vanduo
    250 gramų
  • Aliejus
    3 šauštai (+ pagal poreikį kepimui)
  • Druska
    pagal skonį
  • Cukrus
    pagal skonį
  • Prieskoniai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pirmiausia paruoškite faršą.
    1. Pirmiausia paruoškite faršą.
  • Pridėkite mėgstamų prieskonių bei druskos. Gerai išmaišykite.
    2. Pridėkite mėgstamų prieskonių bei druskos. Gerai išmaišykite.
  • Reklama
  • Kitame dubenyje suberiame miltus, druską ir cukrų.
    3. Kitame dubenyje suberiame miltus, druską ir cukrų.
  • Įpilame aliejaus ir verdančio vandens. Išminkykite tešlą.
    4. Įpilame aliejaus ir verdančio vandens. Išminkykite tešlą.
  • Reklama
  • Tešla turi gautis elastinga ir nelipanti prie rankų.
    5. Tešla turi gautis elastinga ir nelipanti prie rankų.
  • Paimame mažą rutuliuką tešlos ir labai plonai iškočiojame.
    6. Paimame mažą rutuliuką tešlos ir labai plonai iškočiojame.
  • Reklama
  • Iškočioto blyno krašte dedame faršo.
    7. Iškočioto blyno krašte dedame faršo.
  • Paimame laisva kraštą ir uždengiame įdarą. Kraštus apspaudome iš abiejų pusių šakute.
    8. Paimame laisva kraštą ir uždengiame įdarą. Kraštus apspaudome iš abiejų pusių šakute.
  • Reklama
  • Kepame čeburėkus iš abiejų pusių ant vidutinės kaitros, gerai įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus.
    9. Kepame čeburėkus iš abiejų pusių ant vidutinės kaitros, gerai įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus.
  • Skanaus.
    10. Skanaus.
    Recepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai