Paprasti čeburėkai

Paprasti čeburėkai

5 (3 įvertinimai)

10 Porcijos
40 min.

Apie receptą

Labai skanūs ir sultingi čeburėkai. Greitai pagaminami ir ingredientų reikia visai nedaug, taigi ir labai pigu. Šie čeburėkai tinką pietums į darbą ar užkąsti kelionėje, nes jie skanūs tiek šilti, tiek atvėsę. Pagaminkite šiuos paprastus čeburėkus šeimai, užtruksite visai nedaug, o šeima bus soti ir laiminga. Ši čeburėkų tešla tinkama ir virtinukams.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaulienos faršas
    500 gramų
  • Miltai
    500 gramų
  • Vanduo
    250 gramų
  • Aliejus
    3 šauštai (+ pagal poreikį kepimui)
  • Druska
    pagal skonį
  • Cukrus
    pagal skonį
  • Prieskoniai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pirmiausia paruoškite faršą.
    1. Pirmiausia paruoškite faršą.
  • Pridėkite mėgstamų prieskonių bei druskos. Gerai išmaišykite.
    2. Pridėkite mėgstamų prieskonių bei druskos. Gerai išmaišykite.
  • Reklama
  • Kitame dubenyje suberiame miltus, druską ir cukrų.
    3. Kitame dubenyje suberiame miltus, druską ir cukrų.
  • Įpilame aliejaus ir verdančio vandens. Išminkykite tešlą.
    4. Įpilame aliejaus ir verdančio vandens. Išminkykite tešlą.
  • Reklama
  • Tešla turi gautis elastinga ir nelipanti prie rankų.
    5. Tešla turi gautis elastinga ir nelipanti prie rankų.
  • Paimame mažą rutuliuką tešlos ir labai plonai iškočiojame.
    6. Paimame mažą rutuliuką tešlos ir labai plonai iškočiojame.
  • Reklama
  • Iškočioto blyno krašte dedame faršo.
    7. Iškočioto blyno krašte dedame faršo.
  • Paimame laisva kraštą ir uždengiame įdarą. Kraštus apspaudome iš abiejų pusių šakute.
    8. Paimame laisva kraštą ir uždengiame įdarą. Kraštus apspaudome iš abiejų pusių šakute.
  • Reklama
  • Kepame čeburėkus iš abiejų pusių ant vidutinės kaitros, gerai įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus.
    9. Kepame čeburėkus iš abiejų pusių ant vidutinės kaitros, gerai įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus.
  • Skanaus.
    10. Skanaus.
    Recepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Babos receptai
Autorius: Babos receptai

„Babos receptai“ – tai ne vieno žmogaus, o ištisos kartų išminties kolekcija. Čia rasite autentiškus, laiko patikrintus patiekalus, kuriuos mūsų močiutės ir prosenelės gamino dešimtmečiais. Šie receptai yra kruopščiai renkami ir išsaugomi, siekiant perduoti lietuvių kulinarinį paveldą. Kiekvienas patiekalas pasižymi paprastumu, natūraliais ingredientais ir garantuotu skoniu, kuris primena vaikystę. Tai klasika, kuri niekada nepaves ir kuria galima pasitikėti. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai