Paprasti čeburėkai
5 (3 įvertinimai)
10 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Labai skanūs ir sultingi čeburėkai. Greitai pagaminami ir ingredientų reikia visai nedaug, taigi ir labai pigu. Šie čeburėkai tinką pietums į darbą ar užkąsti kelionėje, nes jie skanūs tiek šilti, tiek atvėsę. Pagaminkite šiuos paprastus čeburėkus šeimai, užtruksite visai nedaug, o šeima bus soti ir laiminga. Ši čeburėkų tešla tinkama ir virtinukams.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiaulienos faršas500 gramų
-
Miltai500 gramų
-
Vanduo250 gramų
-
Aliejus3 šauštai (+ pagal poreikį kepimui)
-
Druskapagal skonį
-
Cukruspagal skonį
-
Prieskoniaipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Pirmiausia paruoškite faršą.
-
2. Pridėkite mėgstamų prieskonių bei druskos. Gerai išmaišykite.
-
Reklama
-
3. Kitame dubenyje suberiame miltus, druską ir cukrų.
-
4. Įpilame aliejaus ir verdančio vandens. Išminkykite tešlą.
-
Reklama
-
5. Tešla turi gautis elastinga ir nelipanti prie rankų.
-
6. Paimame mažą rutuliuką tešlos ir labai plonai iškočiojame.
-
Reklama
-
7. Iškočioto blyno krašte dedame faršo.
-
8. Paimame laisva kraštą ir uždengiame įdarą. Kraštus apspaudome iš abiejų pusių šakute.
-
Reklama
-
9. Kepame čeburėkus iš abiejų pusių ant vidutinės kaitros, gerai įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus.
-
10. Skanaus.Recepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama