Paprasti bulviniai blynai
5 (1 įvertinimai)
								6  Porcijos
						
								40 min.
						Apie receptą
Jei mėgstate nebrangius, sočius ir skanius patiekalus, tuomet tikrai turėtumėte išbandyti šį bulvinių blynų receptą. Puiki idėja pietums ar vakarienei visai šeimai. Rekomenduoju! Svogūną rekomenduoju naudoti ne tik dėl skonio, bet ir tam, kad bulvės nepatamsėtų. Miltai ir grietinė yra neprivalomi ingredientai. Bulvinius blynus geriausia patiekti karštus, tačiau net ir šalti jie vis tiek gana skanūs.
Paskirtis: Vakarienės receptai
				Receptai pagal ingredientus: 
					# DaržovėsReklama
- 
                                                    Reikalingi ingredientai:
- 
													Bulvės5~6 vnt
- 
													Svogūnas1 vnt
- 
													Kiaušinis1 vnt
- 
													Miltai3 šaukštai
- 
													Grietinė1 šaukštas
- 
													Druska ir pipiraipagal skonį
- 
													Augalinis aliejuspagal poreikį
Reklama
									Gaminimo eiga
- 
                                                     1. Paruoškite ingredientus. 1. Paruoškite ingredientus.
- 
                                                     2. Daržoves nulupkite ir užpilkite šaltu vandeniu. Bulves geriau palaikyti vandenyje bent 20-30 min. 2. Daržoves nulupkite ir užpilkite šaltu vandeniu. Bulves geriau palaikyti vandenyje bent 20-30 min.
- 
Reklama
- 
                                                     3. Tada sutarkuokite bulves ir svogūnus. 3. Tada sutarkuokite bulves ir svogūnus.
- 
                                                     4. Įberkite šiek tiek miltų ir išmaišykite. Įberkite druskos ir pipirų pagal skonį. 4. Įberkite šiek tiek miltų ir išmaišykite. Įberkite druskos ir pipirų pagal skonį.
- 
Reklama
- 
                                                     5. Ir šiek tiek grietinės. Dar kartą išmaišykite. Tai viskas, pagrindas yra paruoštas. 5. Ir šiek tiek grietinės. Dar kartą išmaišykite. Tai viskas, pagrindas yra paruoštas.
- 
                                                     6. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Sudėkite bulves ir kepkite ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos. Sudėkite bulvinius blynus ant popierinio rankšluosčio, kad pašalintumėte aliejaus perteklių, o tada nedelsdami patiekite su grietine.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą! 6. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Sudėkite bulves ir kepkite ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos. Sudėkite bulvinius blynus ant popierinio rankšluosčio, kad pašalintumėte aliejaus perteklių, o tada nedelsdami patiekite su grietine.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
- 
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
- 
Reklama
 
				


















