Paprastas ir gardus pyragas

Paprastas ir gardus pyragas

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Pagal šį receptą iškepamas paprastas ir skanus pyragas. Aš į tešlą nieko nededu, bet galite įdėti razinų ar bet kokių mėgstamų džiovintų vaisių, taip pat galite įdėti aguonų sėklų ar smulkintų riešutų. Pyrago tekstūra yra trapi ir labai puri, o skonis vidutiniškai saldus su citrinos užuomina. Šis pyragas puikiai papildys bet kokią arbatą. Būtinai jį iškepkite ir pradžiuginkite savo šeimą šiuo gardžiu pyragaičiu!

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Miltai
    260 gramų
  • Kiaušiniai
    3 vnt
  • Cukrus
    80 gramų
  • Sviestas
    200 gramų
  • Kepimo milteliai
    1/2 arbatinio šaukštelio
  • Natūralus jogurtas
    150 mililitrų
  • Citrina
    1 vnt
  • Druska
    1/3 arbatinio šaukštelio
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus. Kruopščiai nuplaukite citriną ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.
    1. Paruoškite visus ingredientus. Kruopščiai nuplaukite citriną ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.
  • Citrinos žievelę sutarkuokite smulkia tarka, taip pat išspauskite sultis iš pačios citrinos, pašalindami sėklas.
    2. Citrinos žievelę sutarkuokite smulkia tarka, taip pat išspauskite sultis iš pačios citrinos, pašalindami sėklas.
  • Reklama
  • Dideliame dubenyje sumaišykite suminkštintą sviestą, cukrų, druską ir citrinos žievelę.
    3. Dideliame dubenyje sumaišykite suminkštintą sviestą, cukrų, druską ir citrinos žievelę.
  • Šiuos ingredientus plakite mikseriu iki kreminės masės. Tada supilkite 3 šaukštus citrinos sulčių ir po vieną įmuškite kiaušinius, mikser...
    4. Šiuos ingredientus plakite mikseriu iki kreminės masės. Tada supilkite 3 šaukštus citrinos sulčių ir po vieną įmuškite kiaušinius, mikseriu įmaišydami kiekvieną kiaušinį į mišinį.
  • Reklama
  • Rezultatas turėtų būti vienalytė masė.
    5. Rezultatas turėtų būti vienalytė masė.
  • Persijokite pusę visų miltų ir išmaišykite mentele arba šaukštu, kol visiškai susijungs.
    6. Persijokite pusę visų miltų ir išmaišykite mentele arba šaukštu, kol visiškai susijungs.
  • Reklama
  • Tada supilkite jogurtą.
    7. Tada supilkite jogurtą.
  • Viską sumaišykite šaukštu ir turėtumėte gauti vienalytę klampią masę.
    8. Viską sumaišykite šaukštu ir turėtumėte gauti vienalytę klampią masę.
  • Reklama
  • Persijokite likusius miltus ir suberkite kepimo miltelius.
    9. Persijokite likusius miltus ir suberkite kepimo miltelius.
  • Šaukštu arba mentele įmaišykite šiuos miltus ir turėtumėte gauti klampią, vienalytę tešlą.
    10. Šaukštu arba mentele įmaišykite šiuos miltus ir turėtumėte gauti klampią, vienalytę tešlą.
  • Reklama
  • Sudėkite tešlą į kepimo formą. Aš turiu silikoninę formą, todėl jos netepiu riebalais.
    11. Sudėkite tešlą į kepimo formą. Aš turiu silikoninę formą, todėl jos netepiu riebalais.
  • Kepkite pyragą iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 35–40 minučių. Perkelkite gatavą pyragą ant grotelių ir leiskite atvėsti.
    12. Kepkite pyragą iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 35–40 minučių. Perkelkite gatavą pyragą ant grotelių ir leiskite atvėsti.
  • Tada galite patiekti, jei norite, lengvai pabarstydami cukraus pudra.
    13. Tada galite patiekti, jei norite, lengvai pabarstydami cukraus pudra.
  • Reklama
  • Skanaus!
    14. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai