Paprasta traški vištiena
4.2 (4 įvertinimai)
8 Porcijos
45 min.
Apie receptą
Jei mėgstate skanią, traškiai keptą vištieną iš garsiojo greito maisto tinklo, tikrai rekomenduoju šį receptą pakartoti namuose. Su nuosekliomis instrukcijomis viskas labai paprasta! Atkreipiu jūsų dėmesį į šaunią idėją, kaip kepti vištieną. Kvepiantys prieskoniai, traški plutelė daro kojas ir šlaunis tikrai nuostabias. Tokią vištieną galite patiekti prie stalo su padažu arba pridedant daržovių, garnyru.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# PaukštienaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos gabaliukai8 vnt (šlaunys, kojos)
-
Druska1 šaukštas
-
Paprika2~3 šaukštai
-
Baltieji pipirai1 valgomasis šaukštas
-
Maltas imbieras1 valgomasis šaukštas
-
Juodieji pipirai1 valgomasis šaukštas
-
Sausos garstyčios1 valgomasis šaukštas
-
Čiobreliai1 valgomasis šaukštas
-
Bazilikas1 šaukštas
-
Kukurūzų krakmolas2 šaukštai
-
Miltai2 puodeliai
-
Kefyras1 stiklinė
-
Kiaušinis2 vnt
-
Augalinis aliejuspagal skonį (skrudinimui)
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Vištieną nuplaukite ir nusausinkite. Druska pagal skonį.
-
2. Giliame dubenyje sumaišykite visus prieskonius ir žoleles, gerai išmaišykite. Atskirame dubenyje sumaišykite šiek tiek druskos, miltų ir kukurūzų krakmolo. Trečioje – kiaušiniai ir kefyras.
-
Reklama
-
3. Pamirkykite kefyre su kiaušiniu, tada apvoliokite miltuose.
-
4. Palikite vištieną 'pailsėti' 10-15 minučių.
-
Reklama
-
5. Tinkamai pašildykite aliejų. Įmerkite 1-3 gabalus į aliejų ir kepkite iki auksinės rudos spalvos. Prieš patiekdami vištieną būtinai padėkite ant grotelių, kad pašalintumėte aliejaus perteklių.
-
6. Štai tokia kepta vištiena. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.2/5 (4 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama