Paprasta traški vištiena

Paprasta traški vištiena

4.2 (4 įvertinimai)

8 Porcijos
45 min.

Apie receptą

Jei mėgstate skanią, traškiai keptą vištieną iš garsiojo greito maisto tinklo, tikrai rekomenduoju šį receptą pakartoti namuose. Su nuosekliomis instrukcijomis viskas labai paprasta! Atkreipiu jūsų dėmesį į šaunią idėją, kaip kepti vištieną. Kvepiantys prieskoniai, traški plutelė daro kojas ir šlaunis tikrai nuostabias. Tokią vištieną galite patiekti prie stalo su padažu arba pridedant daržovių, garnyru.

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos gabaliukai
    8 vnt (šlaunys, kojos)
  • Druska
    1 šaukštas
  • Paprika
    2~3 šaukštai
  • Baltieji pipirai
    1 valgomasis šaukštas
  • Maltas imbieras
    1 valgomasis šaukštas
  • Juodieji pipirai
    1 valgomasis šaukštas
  • Sausos garstyčios
    1 valgomasis šaukštas
  • Čiobreliai
    1 valgomasis šaukštas
  • Bazilikas
    1 šaukštas
  • Kukurūzų krakmolas
    2 šaukštai
  • Miltai
    2 puodeliai
  • Kefyras
    1 stiklinė
  • Kiaušinis
    2 vnt
  • Augalinis aliejus
    pagal skonį (skrudinimui)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Vištieną nuplaukite ir nusausinkite. Druska pagal skonį.
    1. Vištieną nuplaukite ir nusausinkite. Druska pagal skonį.
  • Giliame dubenyje sumaišykite visus prieskonius ir žoleles, gerai išmaišykite. Atskirame dubenyje sumaišykite šiek tiek druskos, miltų ir ...
    2. Giliame dubenyje sumaišykite visus prieskonius ir žoleles, gerai išmaišykite. Atskirame dubenyje sumaišykite šiek tiek druskos, miltų ir kukurūzų krakmolo. Trečioje – kiaušiniai ir kefyras.
  • Reklama
  • Pamirkykite kefyre su kiaušiniu, tada apvoliokite miltuose.
    3. Pamirkykite kefyre su kiaušiniu, tada apvoliokite miltuose.
  • Palikite vištieną 'pailsėti' 10-15 minučių.
    4. Palikite vištieną 'pailsėti' 10-15 minučių.
  • Reklama
  • Tinkamai pašildykite aliejų. Įmerkite 1-3 gabalus į aliejų ir kepkite iki auksinės rudos spalvos. Prieš patiekdami vištieną būtinai padėk...
    5. Tinkamai pašildykite aliejų. Įmerkite 1-3 gabalus į aliejų ir kepkite iki auksinės rudos spalvos. Prieš patiekdami vištieną būtinai padėkite ant grotelių, kad pašalintumėte aliejaus perteklių.
  • Štai tokia kepta vištiena. Skanaus!
    6. Štai tokia kepta vištiena. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.2/5 (4 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai