Įdarytos vištienos kulšelės

Įdarytos vištienos kulšelės

5 (2 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Skanus patiekalas, kuris patiekiamas ir ant šventinio stalo, ir kasdienei vakarienei. Receptas, kaip gaminti įdarytas vištienos kulšeles, paprastas, tačiau tam reikia laiko ir kantrybės. Produktai gaminimui yra prieinami ir nebrangūs. Jums reikės pastangų, kad kruopščiai išvalytumėte kiekvieną blauzdelę ir tada ją prikimštumėte. Įdarui galite naudoti įvairias daržoves ir jų derinius. Įdaryti blauzdelės kepamos keptuvėje, o po to kepamos orkaitėje. Pasiruoškite ir mėgaukitės!

Receptai pagal ingredientus: # / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos kulšelės
    8 vnt
  • Grybai
    300 gramų
  • Svogūnai
    2 vnt
  • Saulėgrąžų aliejus
    6 šaukštai
  • Druska ir pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Grybus nulupkite, nupjaukite kojos kraštelį, nuplaukite ir supjaustykite nedideliais gabalėliais, pakepinkite karštoje keptuvėje, kol išk...
    1. Grybus nulupkite, nupjaukite kojos kraštelį, nuplaukite ir supjaustykite nedideliais gabalėliais, pakepinkite karštoje keptuvėje, kol iškeps.
  • Svogūnus nuvalome ir nuplauname, supjaustome mažais kubeliais ir kepame atskirai keptuvėje iki auksinės rudos spalvos.
    2. Svogūnus nuvalome ir nuplauname, supjaustome mažais kubeliais ir kepame atskirai keptuvėje iki auksinės rudos spalvos.
  • Reklama
  • Kulšeles sausai nuvalykite, atsargiai nuimkite odą, kad jos nepažeistumėte. Tada nupjauname mėsą nuo kaulo ir smulkiai supjaustome.
    3. Kulšeles sausai nuvalykite, atsargiai nuimkite odą, kad jos nepažeistumėte. Tada nupjauname mėsą nuo kaulo ir smulkiai supjaustome.
  • Dubenyje sumaišykite pakepintus grybus, svogūnus ir žalią mėsą, pagal skonį pasūdykite ir sudėkite pipirus.
    4. Dubenyje sumaišykite pakepintus grybus, svogūnus ir žalią mėsą, pagal skonį pasūdykite ir sudėkite pipirus.
  • Reklama
  • Į blauzdeles prikemšame faršo ir uždengiame viršutine odelės dalimi. Kepkite karštoje keptuvėje su saulėgrąžų aliejumi iki auksinės rudos...
    5. Į blauzdeles prikemšame faršo ir uždengiame viršutine odelės dalimi. Kepkite karštoje keptuvėje su saulėgrąžų aliejumi iki auksinės rudos spalvos, tada dėkite į orkaitę 15 minučių. Blauzdelės paruoštos – mėgaukitės jų skoniu.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Lina Rom
Autorius: Lina Rom

Lina yra aistringa namų virtuvės šefė, kurios didžiausias malonumas – dalintis išbandytais ir mylimais šeimos receptais. Ji specializuojasi greitai ir lengvai paruošiamais, bet visada skaniais patiekalais, puikiai tinkančiais užsiėmusioms šeimoms. Linos patirtis kulinarijoje augo kartu su jos šeima, o dabar ji savo praktiškais patarimais ir nuoširdžiais receptais dalinasi su gaminimas.lt skaitytojais. Jos tikslas – įkvėpti kiekvieną atrasti gaminimo džiaugsmą. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai