Įdarytos vištienos kulšelės
5 (2 įvertinimai)
6 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Skanus patiekalas, kuris patiekiamas ir ant šventinio stalo, ir kasdienei vakarienei. Receptas, kaip gaminti įdarytas vištienos kulšeles, paprastas, tačiau tam reikia laiko ir kantrybės. Produktai gaminimui yra prieinami ir nebrangūs. Jums reikės pastangų, kad kruopščiai išvalytumėte kiekvieną blauzdelę ir tada ją prikimštumėte. Įdarui galite naudoti įvairias daržoves ir jų derinius. Įdaryti blauzdelės kepamos keptuvėje, o po to kepamos orkaitėje. Pasiruoškite ir mėgaukitės!
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos kulšelės8 vnt
-
Grybai300 gramų
-
Svogūnai2 vnt
-
Saulėgrąžų aliejus6 šaukštai
-
Druska ir pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Grybus nulupkite, nupjaukite kojos kraštelį, nuplaukite ir supjaustykite nedideliais gabalėliais, pakepinkite karštoje keptuvėje, kol iškeps.
-
2. Svogūnus nuvalome ir nuplauname, supjaustome mažais kubeliais ir kepame atskirai keptuvėje iki auksinės rudos spalvos.
-
Reklama
-
3. Kulšeles sausai nuvalykite, atsargiai nuimkite odą, kad jos nepažeistumėte. Tada nupjauname mėsą nuo kaulo ir smulkiai supjaustome.
-
4. Dubenyje sumaišykite pakepintus grybus, svogūnus ir žalią mėsą, pagal skonį pasūdykite ir sudėkite pipirus.
-
Reklama
-
5. Į blauzdeles prikemšame faršo ir uždengiame viršutine odelės dalimi. Kepkite karštoje keptuvėje su saulėgrąžų aliejumi iki auksinės rudos spalvos, tada dėkite į orkaitę 15 minučių. Blauzdelės paruoštos – mėgaukitės jų skoniu.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama