Omletas su parmezano sūriu

Omletas su parmezano sūriu

5 (1 įvertinimai)

1

Porcijos

10 min.

Gaminamo laikas

Apie receptą

Sūris, mano nuomone, gali pakeisti daugybę paprastų patiekalų. Tai suteikia ne tik skonį, bet ir tekstūrą. Remdamasis tuo, nusprendžiau jį įtraukti į visiems žinomą receptą. Šis variantas yra geriausias greitiems ir sotiems pusryčiams. Taip pat į kompoziciją galite pridėti dešrelių, pomidorų, šoninės, ir ko tik širdis geidžia, svarbiausia, kad patiktų. Tačiau pirmiausia reikia išmokti kepti omletą su parmezanu ir žolelėmis. Itališko stiliaus patiekalas per 10 minučių.

Receptai pagal ingredientus:
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaušinis
    2 vnt
  • Bazilikas
    2 vnt
  • Čiobreliai švieži
    1 vnt
  • Sviestas
    1 šaukštas
  • Parmezanas
    15 gramų
  • Svogūnų laiškai
    1 vnt
  • Druska
    pagal skonį
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
Kaip pagaminti
  • Kiaušinius išplakti su druska ir pipirais.
    1. Kiaušinius išplakti su druska ir pipirais.
  • Tada suberkite smulkintą svogūną, baziliką ir čiobrelius. Išmaišykite.
    2. Tada suberkite smulkintą svogūną, baziliką ir čiobrelius. Išmaišykite.
  • Keptuvėje įkaitinkite aliejų.
    3. Keptuvėje įkaitinkite aliejų.
  • Toliau į keptuvę supilkite kiaušinių masę. Kepkite iki auksinės rudos spalvos aplink kraštus.
    4. Toliau į keptuvę supilkite kiaušinių masę. Kepkite iki auksinės rudos spalvos aplink kraštus.
  • Ant viršaus smulkiai sutarkuokite parmezaną.
    5. Ant viršaus smulkiai sutarkuokite parmezaną.
  • Omletą susukite ir patiekite. Pridėkite šiek tiek žalumos. Skanūs pusryčiai!
    6. Omletą susukite ir patiekite. Pridėkite šiek tiek žalumos. Skanūs pusryčiai!
    Daugiau panašių receptų rasite paspaudę ČIA!
    Šaltinis: povar.ru
Rekomenduojami receptai