Omletas su parmezano sūriu
5 (1 įvertinimai)
1 Porcija
10 min.
Apie receptą
Sūris, mano nuomone, gali pakeisti daugybę paprastų patiekalų. Tai suteikia ne tik skonį, bet ir tekstūrą. Remdamasis tuo, nusprendžiau jį įtraukti į visiems žinomą receptą. Šis variantas yra geriausias greitiems ir sotiems pusryčiams. Taip pat į kompoziciją galite pridėti dešrelių, pomidorų, šoninės, ir ko tik širdis geidžia, svarbiausia, kad patiktų. Tačiau pirmiausia reikia išmokti kepti omletą su parmezanu ir žolelėmis. Itališko stiliaus patiekalas per 10 minučių.
Paskirtis: Receptai pusryčiams
Receptai pagal ingredientus: Reklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiaušinis2 vnt
-
Bazilikas2 vnt
-
Čiobreliai švieži1 vnt
-
Sviestas1 šaukštas
-
Parmezanas15 gramų
-
Svogūnų laiškai1 vnt
-
Druskapagal skonį
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Kiaušinius išplakti su druska ir pipirais.
-
2. Tada suberkite smulkintą svogūną, baziliką ir čiobrelius. Išmaišykite.
-
Reklama
-
3. Keptuvėje įkaitinkite aliejų.
-
4. Toliau į keptuvę supilkite kiaušinių masę. Kepkite iki auksinės rudos spalvos aplink kraštus.
-
Reklama
-
5. Ant viršaus smulkiai sutarkuokite parmezaną.
-
6. Omletą susukite ir patiekite. Pridėkite šiek tiek žalumos. Skanūs pusryčiai!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama