Omletas su morkomis

Omletas su morkomis

5 (1 įvertinimai)

1 Porcija
30 min.

Apie receptą

Omletas su morkomis – nuostabus ir labai sotus patiekalas, kurį galima skaniai suvalgyti ryte ar vakare. Į omleto sudėtį, be kiaušinių, įeina dešra, kietasis sūris ir žalumynai. Rekomenduoju! Namuose pasigaminkime omletą su morkomis. Iš anksto troškinkite sutarkuotas morkas keptuvėje, tada sumaišykite morkas, sūrį, dešrą ir žoleles. Į keptuvę supilkite įdarą į omletą ir kartu kepkite dar 10 minučių. Patiekite su majonezu ir šviežiomis kapotomis žolelėmis. Sėkmės!

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaušiniai
    3 vnt
  • Kietasis sūris
    10 gramų
  • Dešra servelat
    10 gramų
  • Morkos
    1 vnt
  • Žalumynai
    pagal skonį
  • Pienas
    2 šaukštai
  • Druska
    pagal skonį
  • Sviestas
    2 šaukštai
  • Majonezas
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Kiaušinius išplakti su pienu ir druska. Įkaitinkite keptuvę su lydytu sviestu ant vidutinės-stiprios ugnies. Į keptuvę supilkite kiaušini...
    1. Kiaušinius išplakti su pienu ir druska. Įkaitinkite keptuvę su lydytu sviestu ant vidutinės-stiprios ugnies. Į keptuvę supilkite kiaušinių mišinį.
  • Įdarui: morkas sutarkuokite, dešrą ir sūrį supjaustykite kubeliais, žalumynus susmulkinkite. Iš anksto troškinkite morkas keptuvėje, tada...
    2. Įdarui: morkas sutarkuokite, dešrą ir sūrį supjaustykite kubeliais, žalumynus susmulkinkite. Iš anksto troškinkite morkas keptuvėje, tada atvėsinkite ir sumaišykite su dešra, sūriu ir žolelėmis.
  • Reklama
  • Į skrudintą omletą sudėkite morkų įdarą.
    3. Į skrudintą omletą sudėkite morkų įdarą.
  • Omletą susukame vyniotiniu arba lenkite per pusę. Kepkite uždengę 10 minučių, kol sūris išsilydys.
    4. Omletą susukame vyniotiniu arba lenkite per pusę. Kepkite uždengę 10 minučių, kol sūris išsilydys.
  • Reklama
  • Sutepkite omletą plonu majonezo sluoksniu ir pabarstykite kapotomis žolelėmis. Gero apetito!
    5. Sutepkite omletą plonu majonezo sluoksniu ir pabarstykite kapotomis žolelėmis. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai