Omletas kaip darželyje keptuvėje

Omletas kaip darželyje keptuvėje

5 (2 įvertinimai)

4 Porcijos
20 min.

Apie receptą

Šio švelnaus ir skanaus patiekalo gerbėjai įvertins šį receptą. Juk tam nereikia orkaitės, pagaminama greitai ir paprastai. Kaip gera prisiminti vaikystę ir pažįstamus skonius. Kad omletas išeitų purus, ingredientai turi būti kambario temperatūros. Masės per daug plakti nereikia, tiesiog išmaišykite šluotele iki vientisos masės. Geriausia imti šviežius kiaušinius ir kuo sodresni tryniai, tuo omletas bus ryškesnis.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaušiniai
    6 vnt
  • Pienas
    200 mililitrų
  • Sviestas
    50 gramų
  • Druska
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Išimkite ingredientus iš anksto, kad jie sušiltų iki kambario temperatūros.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Išimkite ingredientus iš anksto, kad jie sušiltų iki kambario temperatūros.
  • Sumuškite kiaušinius į dubenį.
    2. Sumuškite kiaušinius į dubenį.
  • Reklama
  • Supilkite pieną, įberkite druskos ir išmaišykite iki vientisos masės.
    3. Supilkite pieną, įberkite druskos ir išmaišykite iki vientisos masės.
  • 22 centimetrų skersmens ketaus keptuvę visiškai ištepkite sviestu.
    4. 22 centimetrų skersmens ketaus keptuvę visiškai ištepkite sviestu.
  • Reklama
  • Omleto mišinį supilkite į keptuvę.
    5. Omleto mišinį supilkite į keptuvę.
  • Uždėkite keptuvę ant silpnos ugnies, uždėkite dangtį ir kepkite 12-15 minučių. Omletas pakils ir visas paviršius turi tapti tvirtas. Nuke...
    6. Uždėkite keptuvę ant silpnos ugnies, uždėkite dangtį ir kepkite 12-15 minučių. Omletas pakils ir visas paviršius turi tapti tvirtas. Nukelkite keptuvę nuo ugnies, supjaustykite omletą ir patiekite.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    7. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai