Obuolių pyragas be tešlos
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
50 min.
Apie receptą
Įdomus skanaus ir paprasto pyrago be tešlos receptas, tai gana greitai ir lengvai pagaminamas pyragas, bet labai skanus. Pyragui svarbu pasirinkti sultingus obuolius, taip pat naudojame manų kruopas, miltus, cukrų, sviestą. Receptas paprastas, ant pyrago viršaus gauname traškią plutelę, o viduje - sultingą obuolių sluoksnį. Pyragą galite patiekti su arbata arba kava arba paprasčiausiai su pienu, puikiai tinka, ypač taip labai patinka vaikams. Vadovaukitės šiuo receptu ir gausite skanų pyragą.
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Miltai /
# Vaisiai /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kvietiniai miltai1 stiklinė
-
Manų kruopos1 stiklinė
-
Cukrus1 stiklinė
-
Sviestas80 gramų
-
Obuoliai400 gramų
-
Kepimo milteliai10 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite savo ingredientus.
-
2. Dubenyje sumaišykite cukrų, manų kruopas, miltus, kepimo miltelius.
-
Reklama
-
3. Nuplaukite obuolius ir sutarkuokite vidutine tarka.
-
4. Paruoškite formą. Formą patepkite aliejumi, įpilkite pusę sauso pagrindo.
-
Reklama
-
5. Į kitą sluoksnį dėkite tarkuotus obuolius.
-
6. Supilkite likusį sausą pagrindą.
-
Reklama
-
7. Sviestą sutarkuokite vidutine tarko, uždėkite ant ruošinio viršaus. Pyragą kepkite orkaitėje 30 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama