Obuolių pyragas be tešlos

Obuolių pyragas be tešlos

5 (3 įvertinimai)

4 Porcijos
50 min.

Apie receptą

Įdomus skanaus ir paprasto pyrago be tešlos receptas, tai gana greitai ir lengvai pagaminamas pyragas, bet labai skanus. Pyragui svarbu pasirinkti sultingus obuolius, taip pat naudojame manų kruopas, miltus, cukrų, sviestą. Receptas paprastas, ant pyrago viršaus gauname traškią plutelę, o viduje - sultingą obuolių sluoksnį. Pyragą galite patiekti su arbata arba kava arba paprasčiausiai su pienu, puikiai tinka, ypač taip labai patinka vaikams. Vadovaukitės šiuo receptu ir gausite skanų pyragą.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Vaisiai / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kvietiniai miltai
    1 stiklinė
  • Manų kruopos
    1 stiklinė
  • Cukrus
    1 stiklinė
  • Sviestas
    80 gramų
  • Obuoliai
    400 gramų
  • Kepimo milteliai
    10 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite savo ingredientus.
    1. Paruoškite savo ingredientus.
  • Dubenyje sumaišykite cukrų, manų kruopas, miltus, kepimo miltelius.
    2. Dubenyje sumaišykite cukrų, manų kruopas, miltus, kepimo miltelius.
  • Reklama
  • Nuplaukite obuolius ir sutarkuokite vidutine tarka.
    3. Nuplaukite obuolius ir sutarkuokite vidutine tarka.
  • Paruoškite formą. Formą patepkite aliejumi, įpilkite pusę sauso pagrindo.
    4. Paruoškite formą. Formą patepkite aliejumi, įpilkite pusę sauso pagrindo.
  • Reklama
  • Į kitą sluoksnį dėkite tarkuotus obuolius.
    5. Į kitą sluoksnį dėkite tarkuotus obuolius.
  • Supilkite likusį sausą pagrindą.
    6. Supilkite likusį sausą pagrindą.
  • Reklama
  • Sviestą sutarkuokite vidutine tarko, uždėkite ant ruošinio viršaus. Pyragą kepkite orkaitėje 30 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
    7. Sviestą sutarkuokite vidutine tarko, uždėkite ant ruošinio viršaus. Pyragą kepkite orkaitėje 30 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
  • Skanaus!
    8. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Deimantė Lu
Autorius: Deimantė Lu

Deimantė yra „gaminimas.lt“ komandos narė, kurios sritis – saldumynai, kepiniai ir modernūs patiekalai. Ji nuolat eksperimentuoja virtuvėje, ieškodama naujų skonių derinių ir tobulų receptų. Deimantė turi ilgametę maisto tinklaraščio rašymo patirtį, puikiai išmano ingredientų mokslą ir dalinasi savo žiniomis, kad kiekvienas pyragas ar sausainis pavyktų nepriekaištingai. Jos receptai yra tikslūs, aiškūs ir kviečia mėgautis kūryba virtuvėje Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai