Obuolių ir varškės suflė

Obuolių ir varškės suflė

3 (2 įvertinimai)

2 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Toks elegantiškas ir lengvas desertas, kaip obuolių ir varškės sufletą namuose gali pagaminti bet kas - tai greita, paprasta ir nereikalauja ypatingų pastangų ar didelių finansinių išlaidų. Skanumėlis! Šį nebrangų ir paprastą obuolių su varške sufle receptą labai mėgsta visa mano šeima, o jei norite, į varškės masę galima pridėti razinų ir riešutų - gausis tiesiog nuostabu!

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Vaisiai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Varškė
    300 gramų
  • Kiaušiniai
    2 vienetai
  • Obuoliai
    2 vienetai
  • Cukrus
    4 šaukštai
  • Sviestas
    10 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus prieš pradedant gaminti.
    1. Paruoškite visus ingredientus prieš pradedant gaminti.
  • Kiaušinius atsargiai atskirkite į baltymus ir trynius skirtinguose dubenėliuose.
    2. Kiaušinius atsargiai atskirkite į baltymus ir trynius skirtinguose dubenėliuose.
  • Reklama
  • Į didelį dubenį sudėkite varškę, trynius ir pusę cukraus.
    3. Į didelį dubenį sudėkite varškę, trynius ir pusę cukraus.
  • Rankiniu trintuvu sumalkite šiuos ingredientus iki vientisos masės.
    4. Rankiniu trintuvu sumalkite šiuos ingredientus iki vientisos masės.
  • Reklama
  • Nulupkite obuolius ir supjaustykite minkštimą mažais kubeliais.
    5. Nulupkite obuolius ir supjaustykite minkštimą mažais kubeliais.
  • Įdėkite obuolių kubelius į varškės masę.
    6. Įdėkite obuolių kubelius į varškės masę.
  • Reklama
  • Šaukštu išmaišykite ingredientus, kol jie tolygiai pasiskirstys masėje.
    7. Šaukštu išmaišykite ingredientus, kol jie tolygiai pasiskirstys masėje.
  • Baltymus sudėkite į atskirą dubenį ir plakite mikseriu, palaipsniui pridėdami likusį cukrų. Baltymai turi būti standžiai išplakti.
    8. Baltymus sudėkite į atskirą dubenį ir plakite mikseriu, palaipsniui pridėdami likusį cukrų. Baltymai turi būti standžiai išplakti.
  • Reklama
  • Įmaišykite baltymų masę į varškės masę.
    9. Įmaišykite baltymų masę į varškės masę.
  • Atsargiai permaišykite baltymus šaukštu, kol masė taps vienalytė.
    10. Atsargiai permaišykite baltymus šaukštu, kol masė taps vienalytė.
  • Reklama
  • Kepimo formeles patepkite sviesto gabalėliu.
    11. Kepimo formeles patepkite sviesto gabalėliu.
  • Sudėkite varškės masę į formeles ir kepkite iš anksto įkaitintoje 180 laipsnių orkaitėje 20–25 minutes.
    12. Sudėkite varškės masę į formeles ir kepkite iš anksto įkaitintoje 180 laipsnių orkaitėje 20–25 minutes.
  • Paruoštą sufletą šiek tiek atvėsinkite ir patiekite ant stalo.
    13. Paruoštą sufletą šiek tiek atvėsinkite ir patiekite ant stalo.
  • Reklama
  • Patiekimo metu sufletą galite šiek tiek pabarstyti cukraus pudra. Skanaus!
    14. Patiekimo metu sufletą galite šiek tiek pabarstyti cukraus pudra. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Lina Rom
Autorius: Lina Rom

Lina yra aistringa namų virtuvės šefė, kurios didžiausias malonumas – dalintis išbandytais ir mylimais šeimos receptais. Ji specializuojasi greitai ir lengvai paruošiamais, bet visada skaniais patiekalais, puikiai tinkančiais užsiėmusioms šeimoms. Linos patirtis kulinarijoje augo kartu su jos šeima, o dabar ji savo praktiškais patarimais ir nuoširdžiais receptais dalinasi su gaminimas.lt skaitytojais. Jos tikslas – įkvėpti kiekvieną atrasti gaminimo džiaugsmą. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai