Nekeptas sūrio pyragas

Nekeptas sūrio pyragas

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val. 20 min.

Apie receptą

Nekeptas sūrio pyragas yra švelnus skanėstas! O šokoladinis sūrio pyragas dar geresnis! Visi smaližiai man pritars! Tuo tarpu paruošti tokį sūrio pyragą nėra sunku. Sūrio pyragas yra labai subtilios kreminės tekstūros. Patiekite ir buku peiliu supjaustykite tiesiai iš šaldiklio. O laikyti šaldiklyje ilgiau nei valandą nepatartina, nes sušalęs atsiskirs ir nebus toks švelnus.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Biskvitiniai sausainiai
    250 gramų
  • Lydytas sviestas
    50 gramų
  • Šokolado sirupas
    4 šaukštai
  • Kreminis sūris
    300 gramų
  • Cukraus pudra
    6 šaukštai
  • Tamsus šokoladas
    85 gramai
  • Kakavos milteliai
    3 šaukštai
  • Grietinėlė
    150 gramų (33~35% riebumo)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Blenderiu sutrinkite sausainius iki trupinių. Supilkite ištirpintą sviestą, įpilkite 2 šaukštus šokoladinio sirupo ir vėl išmaišykite. Mi...
    2. Blenderiu sutrinkite sausainius iki trupinių. Supilkite ištirpintą sviestą, įpilkite 2 šaukštus šokoladinio sirupo ir vėl išmaišykite. Mišinys turėtų būti panašus į šlapią smėlį.
  • Reklama
  • Spyruoklinės formos dugną išklokite kepimo popieriumi. Ant viršaus paskleiskite sausainių mišinį ir gerai suspauskite. Įdėkite į šaldytuv...
    3. Spyruoklinės formos dugną išklokite kepimo popieriumi. Ant viršaus paskleiskite sausainių mišinį ir gerai suspauskite. Įdėkite į šaldytuvą 15 minučių.
  • Kreminis sūris turi būti kambario temperatūros. Sūrį išplakite su 4 šaukštais cukraus pudros iki purumo ir vientisos masės.
    4. Kreminis sūris turi būti kambario temperatūros. Sūrį išplakite su 4 šaukštais cukraus pudros iki purumo ir vientisos masės.
  • Reklama
  • Kreminis sūris turi būti kambario temperatūros. Sūrį išplakite su 4 šaukštais cukraus pudros iki purumo ir vientisos masės.
    5. Kreminis sūris turi būti kambario temperatūros. Sūrį išplakite su 4 šaukštais cukraus pudros iki purumo ir vientisos masės.
  • Ištirpinkite juodąjį šokoladą. Patogu tai padaryti naudojant mikrobangų krosnelę. Šokoladą pakaitinkite trumpomis 10 sekundžių eilėmis, p...
    6. Ištirpinkite juodąjį šokoladą. Patogu tai padaryti naudojant mikrobangų krosnelę. Šokoladą pakaitinkite trumpomis 10 sekundžių eilėmis, pakaitinę maišykite. Paprastai standartinei plytelei pakanka 20-25 sekundžių. Šokoladą supilkite į kreminį sūrį ir viską išplakite.
  • Reklama
  • Atskirai išplakite stiprią šaltą grietinėlę iki standžių putų, supilkite likusią cukraus pudrą ir šokolado sirupą, taip pat 2 šaukštus ka...
    7. Atskirai išplakite stiprią šaltą grietinėlę iki standžių putų, supilkite likusią cukraus pudrą ir šokolado sirupą, taip pat 2 šaukštus kakavos miltelių. Trečdalį grietinėlės švelniais judesiais įmaišykite į kreminį sūrį.
  • Išimkite formą su pagrindu iš šaldytuvo ir lygiu sluoksniu paskleiskite kreminį sūrį. Įdėkite į šaldiklį pusvalandžiui.
    8. Išimkite formą su pagrindu iš šaldytuvo ir lygiu sluoksniu paskleiskite kreminį sūrį. Įdėkite į šaldiklį pusvalandžiui.
  • Reklama
  • Išimkite sūrio pyragą ir ant viršaus uždėkite sluoksnį plakto šokoladinio kremo. Įdėkite į šaldiklį dar pusvalandžiui.
    9. Išimkite sūrio pyragą ir ant viršaus uždėkite sluoksnį plakto šokoladinio kremo. Įdėkite į šaldiklį dar pusvalandžiui.
  • Sūrio pyragą patiekite iš karto, gerai atšaldytą. Prieš patiekdami sūrio pyragą apibarstykite likusiais kakavos milteliais ir papuoškite ...
    10. Sūrio pyragą patiekite iš karto, gerai atšaldytą. Prieš patiekdami sūrio pyragą apibarstykite likusiais kakavos milteliais ir papuoškite šokoladu bei šviežiomis uogomis.
  • Reklama
  • Štai koks grožis!
    11. Štai koks grožis!
  • Gero apetito!
    12. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai