Nekepetas varškės pyragas
5 (1 įvertinimai)
10 Porcijos
12 val.
Apie receptą
Norint sukurti sau puikią nuotaiką ir nusiteikti teigiamai, reikia nemažai! Šiandien mūsų meniu yra unikalus desertas, su kuriuo gyvenimas taps šviesesnis ir saldesnis! Nežinau kaip kam, bet asmeniškai manęs niekas nenudžiugina geriau už skanų desertą, ypač jei jis gaminamas rankomis. Todėl šiandien noriu kiekvienam iš jūsų suteikti šiek tiek teigiamo požiūrio ir papasakoti, kaip be kepimo pasigaminti nuostabų varškės pyragą.
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Varškė 5%500 gramų
-
Kiaušinis1 vnt
-
Sviestas200 gramų (100 g.
-
Cukraus pudra50 gramų
-
Soda0.5 arbatinio šaukštelio
-
Sausainiai250 gramų
-
Uogienė150 gramų (aš naudojau vyšnių)
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Pirmiausia sausainius sutriname blenderiu ir sumaišome su minkštu sviestu.
-
2. Dabar paruoštą pagrindą dedame ant formos dugno ir išlyginame, nepamirškite palikti mažų kraštelių. Formą su pagrindu dedame į šaldytuvą.
-
Reklama
-
3. Į puodą ištepame varškę, įmušame kiaušinį, sodą ir sviestą, sumaišome visus ingredientus.
-
4. Toliau šią masę reikia pašildyti vandens vonioje ir virti, kol ji taps vienalytė konsistencija.
-
Reklama
-
5. Varškės masę perkeliame į trintuvą, suberiame cukraus pudrą ir išplakame. Tada paruoštą mišinį sujungiame su vyšnių uogiene ir išmaišome.
-
6. Ir supilkite mūsų kremą ant sausainių pagrindo, uždenkite plėvele ir palaukite, kol šiek tiek atvės.
-
Reklama
-
7. Padėkite į šaldytuvą, kol visiškai sukietės, tai yra, 10-12 valandų.
-
8. Gero apetito.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama