Naminės dešrelės apvalkale

Naminės dešrelės apvalkale

5 (2 įvertinimai)

5 Porcijos
1 val. 20 min.

Apie receptą

Švelnios ir pikantiškos vištienos dešrelės – puikus patiekalas sotiems pietums. Norėdami paruošti namines dešreles, turime pagaminti vištienos faršą iš filė arba iš šlaunelių. Turguje perku paruoštas naudoti žarnas. Pažvelkime į žemiau pateiktą receptą.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištiena
    1.5 kilogramo
  • Grietinėlė
    150 mililitrų
  • Garstyčios
    1 šaukštas
  • Prieskoniai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Vištieną smulkiai supjaustykite arba tiesiog sumalkite.
    1. Vištieną smulkiai supjaustykite arba tiesiog sumalkite.
  • Prieš naudojimą pamirkykite žarnas vandenyje.
    2. Prieš naudojimą pamirkykite žarnas vandenyje.
  • Reklama
  • Į supjaustytą mėsą pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Supilkite grietinėlę ir įdėkite šaukštą garstyčių. Viską kruopščiai išmaišykit...
    3. Į supjaustytą mėsą pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Supilkite grietinėlę ir įdėkite šaukštą garstyčių. Viską kruopščiai išmaišykite. Palikite mirkti pusvalandžiui.
  • Gautu faršu užpildykite žarnas. Kadangi faršas skystas, dešrelės išeina minkštos.
    4. Gautu faršu užpildykite žarnas. Kadangi faršas skystas, dešrelės išeina minkštos.
  • Reklama
  • Ant viryklės dedame vandenį, kai ant puodo sienelių atsiranda maži burbuliukai, į jį sudedame dešreles. Neleiskite vandeniui užvirti. Lei...
    5. Ant viryklės dedame vandenį, kai ant puodo sienelių atsiranda maži burbuliukai, į jį sudedame dešreles. Neleiskite vandeniui užvirti. Leiskite pastovėti 20 minučių. Atsiras burbuliukų – pradurkite juos adata.
  • Po to dešreles dėkite į kepimo rankovę, smulkiai supjaustykite lašinius (kad dešrelės nesudegtų) ir 3 valg. šaukštus vandens, kuriame jos...
    6. Po to dešreles dėkite į kepimo rankovę, smulkiai supjaustykite lašinius (kad dešrelės nesudegtų) ir 3 valg. šaukštus vandens, kuriame jos buvo virė. Viską pašauname į orkaitę 30 minučių (200-220 laipsnių). Galite atidaryti rankovę pabaigoje, kad dešrelės paruduotų. Tai skanios naminės dešrelės apvalkale. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai