Naminės dešrelės apvalkale
5 (2 įvertinimai)
5 Porcijos
1 val. 20 min.
Apie receptą
Švelnios ir pikantiškos vištienos dešrelės – puikus patiekalas sotiems pietums. Norėdami paruošti namines dešreles, turime pagaminti vištienos faršą iš filė arba iš šlaunelių. Turguje perku paruoštas naudoti žarnas. Pažvelkime į žemiau pateiktą receptą.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# PaukštienaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištiena1.5 kilogramo
-
Grietinėlė150 mililitrų
-
Garstyčios1 šaukštas
-
Prieskoniaipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Vištieną smulkiai supjaustykite arba tiesiog sumalkite.
-
2. Prieš naudojimą pamirkykite žarnas vandenyje.
-
Reklama
-
3. Į supjaustytą mėsą pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Supilkite grietinėlę ir įdėkite šaukštą garstyčių. Viską kruopščiai išmaišykite. Palikite mirkti pusvalandžiui.
-
4. Gautu faršu užpildykite žarnas. Kadangi faršas skystas, dešrelės išeina minkštos.
-
Reklama
-
5. Ant viryklės dedame vandenį, kai ant puodo sienelių atsiranda maži burbuliukai, į jį sudedame dešreles. Neleiskite vandeniui užvirti. Leiskite pastovėti 20 minučių. Atsiras burbuliukų – pradurkite juos adata.
-
6. Po to dešreles dėkite į kepimo rankovę, smulkiai supjaustykite lašinius (kad dešrelės nesudegtų) ir 3 valg. šaukštus vandens, kuriame jos buvo virė. Viską pašauname į orkaitę 30 minučių (200-220 laipsnių). Galite atidaryti rankovę pabaigoje, kad dešrelės paruduotų. Tai skanios naminės dešrelės apvalkale. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama