Morkų pyragas su obuoliais
3.4 (5 įvertinimai)
8 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Kvapus pyragas su morkomis, obuoliais ir cinamonu papildys jūsų arbatos vakarėlį ar papuoš kavos pertraukėlę. Receptas labai paprastas. Pagaminti skanius naminius pyragus lengva ir paprasta. Norint pagreitinti gaminimo procesą, morkas galima susmulkinti virtuviniu kombainu. Dabar belieka išmaišyti tešlą, į ją įdėti apelsino žievelę, cinamoną ir kapotus obuolius. Pyragą kepkite įkaitintoje orkaitėje, atvėsinkite ir skanaukite.
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Vaisiai /
# Daržovės /
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Nuluptos morkos200 gramų
-
Obuoliai200 gramų
-
Kiaušiniai2 vnt
-
Kvietiniai miltai220 gramų
-
Cukrus120 gramų
-
Aliejus100 mililitrų
-
Apelsino žievelė1 arbatinis šaukštelis
-
Kepimo milteliai1 arbatinis šaukštelis
-
Cinamonas1 arbatinis šaukštelis
-
Druska1 žiupsnelis
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Pirmiausia paruoškite visus ingredientus. Šis ingredientų kiekis skaičiuojamas 20 cm skersmens kepimo indui.
-
2. Morkas nulupkite ir sutarkuokite smulkia tarka, tam galite naudoti ir virtuvinį kombainą.
-
Reklama
-
3. Kiaušinius išplakti su cukrumi ir žiupsneliu druskos.
-
4. Kiaušinių masę sumaišykite su tarkuotomis morkomis.
-
Reklama
-
5. Įpilkite augalinio aliejaus be kvapo.
-
6. Įdėkite nutarkuotą vieno apelsino žievelę ir cinamoną.
-
Reklama
-
7. Tada suberkite miltus su kepimo milteliais. Užmaišykite tešlą.
-
8. Į tešlą suberkite pjaustytus obuolius, išmaišykite.
-
Reklama
-
9. Tešlą supilkite į aliejumi išteptą kepimo formą. Pabarstykite cinamonu.
-
10. Pyragą kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30-35 minutes. Iškepusį pyragą šiek tiek atvėsinkite, tada išimkite iš formos. Pyrago viršų galima papuošti cukraus pudra. Skanus ir kvapnus morkų pyragas su obuoliais yra paruoštas. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 3.4/5 (5 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama