Morkų ir obuolių pyragas

Morkų ir obuolių pyragas

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val. 15 min.

Apie receptą

Skanus, sveikas ir ryškus pyragas patiks net nemėgstantiems morkų. Iš tokio pyrago neliks nė trupinėlio, o dėl paskutinio gabalėlio vyks tikras mūšis! Ir tai lengva paruošti. Kvapnų, ryškų ir sveiką morkų ir obuolių pyragą paruošti nėra taip sunku. Pyragas yra sultingas ir labai skanus. Ką tik iškepto pyrago aromatas sukvies visus namiškius, o pyragas bus suvalgytas iki paskutinio trupinio. Pyrago gaminimo receptas prieš jus, jums pavyks!

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Vaisiai / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Morkos
    350 gramų
  • Obuoliai
    3~4 vnt
  • Kiaušiniai
    2~3 vnt (2 dideli arba 3 maži)
  • Kvietiniai miltai
    1 stiklinė
  • Druska
    1 žiupsnelis
  • Cukrus
    1,5 stiklinės (1 puodelis tešlai, likusi dalis pabarstyti ant viršaus)
  • Aliejus
    1/4 stiklinės
  • Kepimo milteliai
    1 arbatinis šaukštelis
  • Citrinos žievelė
    1 arbatinis šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Į dubenį įmuškite kiaušinius, įberkite stiklinę cukraus ir žiupsnelį druskos.
    1. Į dubenį įmuškite kiaušinius, įberkite stiklinę cukraus ir žiupsnelį druskos.
  • Kiaušinius išplakti su cukrumi iki purių putų. Tada įpilkite augalinio aliejaus ir vėl gerai išplakite.
    2. Kiaušinius išplakti su cukrumi iki purių putų. Tada įpilkite augalinio aliejaus ir vėl gerai išplakite.
  • Reklama
  • Suberkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ir išmaišykite.
    3. Suberkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ir išmaišykite.
  • Morkas nulupame ir sutarkuojame smulkia tarka.
    4. Morkas nulupame ir sutarkuojame smulkia tarka.
  • Reklama
  • Į tešlą suberkite morkas ir citrinos žievelę ir išmaišykite.
    5. Į tešlą suberkite morkas ir citrinos žievelę ir išmaišykite.
  • Išimkite obuolių šerdį su sėklomis, supjaustykite plonomis skiltelėmis. Geriau naudoti šiek tiek rūgštus obuolius.
    6. Išimkite obuolių šerdį su sėklomis, supjaustykite plonomis skiltelėmis. Geriau naudoti šiek tiek rūgštus obuolius.
  • Reklama
  • Kepimo formą ištepkite aliejumi, sudėkite į ją tešlą ir išlyginkite. Tada išdėliokite ir į tešlą įspauskite obuolių skilteles. Pabarstyki...
    7. Kepimo formą ištepkite aliejumi, sudėkite į ją tešlą ir išlyginkite. Tada išdėliokite ir į tešlą įspauskite obuolių skilteles. Pabarstykite cukrumi.
  • Ir dėkite pyragą kepti į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 30-35 min. Kai pyragas atvės, išimkite jį iš formos ir patiekite.
    8. Ir dėkite pyragą kepti į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 30-35 min. Kai pyragas atvės, išimkite jį iš formos ir patiekite.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai