Vištiena įdaryta grybais

Vištiena įdaryta grybais

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Kartais tenka gaminti sudėtingus patiekalus. Bet jei rezultatas to vertas, būtinai skirkite laiko ir pasimėgaukite nuostabiu skoniu! Patikrinkite receptą! Noriu su jumis pasidalinti vienu iš šių receptų. Žemiau aprašiau, kaip pasigaminti vištienos kulšeles, įdarytas grybais. Daug kam patiks, tad siūlau per šventes pasigaminti, kad nustebintumėte visus.

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos kulšelės
    3 vnt
  • Pievagrybiai
    300 gramų
  • Sūris
    100 gramų
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Druska
    pagal skonį
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Aliejus
    2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pievagrybius nuplaukite ir supjaustykite griežinėliais. Svogūną nulupkite ir susmulkinkite.
    1. Pievagrybius nuplaukite ir supjaustykite griežinėliais. Svogūną nulupkite ir susmulkinkite.
  • Aliejuje keptuvėje maišydami apkepkite grybus. Kai išgaruos visa drėgmė, suberkite į juos svogūnus. Įberkite šiek tiek druskos. Kepkite k...
    2. Aliejuje keptuvėje maišydami apkepkite grybus. Kai išgaruos visa drėgmė, suberkite į juos svogūnus. Įberkite šiek tiek druskos. Kepkite kartu 5 minutes, tada atvėsinkite mišinį.
  • Reklama
  • Dabar reikia atskirti kaulą nuo vištienos mėsos, paliekant nedidelę dalį kojos gale. Taip pat nuimkite odą kaip „kojinę“. Mėsą perpjaukit...
    3. Dabar reikia atskirti kaulą nuo vištienos mėsos, paliekant nedidelę dalį kojos gale. Taip pat nuimkite odą kaip „kojinę“. Mėsą perpjaukite išilgai, atidengdami kaulą.
  • Nupjaukite kaulus prie jų pagrindo, palikdami nedidelę dalį.
    4. Nupjaukite kaulus prie jų pagrindo, palikdami nedidelę dalį.
  • Reklama
  • Mėsą pamuškite plaktuku, uždengę plėvele. Įtrinkite į jį druska ir pipirais.
    5. Mėsą pamuškite plaktuku, uždengę plėvele. Įtrinkite į jį druska ir pipirais.
  • Ant mėsos dėkite įdarą iš keptuvės. Ant viršaus sutarkuokite sūrį stambia tarka.
    6. Ant mėsos dėkite įdarą iš keptuvės. Ant viršaus sutarkuokite sūrį stambia tarka.
  • Reklama
  • Sujunkite mėsos kraštus ir padėkite ant odos. Viską susukite, sutvirtinkite dantų krapštukais.
    7. Sujunkite mėsos kraštus ir padėkite ant odos. Viską susukite, sutvirtinkite dantų krapštukais.
  • Sudėkite ant kepimo skardos su folija. pabarstykite druska ir pipirais. Kepkite 180 laipsnių orkaitėje 15 minučių.
    8. Sudėkite ant kepimo skardos su folija. pabarstykite druska ir pipirais. Kepkite 180 laipsnių orkaitėje 15 minučių.
  • Reklama
  • Tada nuimkite foliją ir kepkite dar 20 minučių, retkarčiais nuvalydami susikaupusį skystį. Skanaus!
    9. Tada nuimkite foliją ir kepkite dar 20 minučių, retkarčiais nuvalydami susikaupusį skystį. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai