Vištiena įdaryta grybais
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Kartais tenka gaminti sudėtingus patiekalus. Bet jei rezultatas to vertas, būtinai skirkite laiko ir pasimėgaukite nuostabiu skoniu! Patikrinkite receptą! Noriu su jumis pasidalinti vienu iš šių receptų. Žemiau aprašiau, kaip pasigaminti vištienos kulšeles, įdarytas grybais. Daug kam patiks, tad siūlau per šventes pasigaminti, kad nustebintumėte visus.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# PaukštienaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos kulšelės3 vnt
-
Pievagrybiai300 gramų
-
Sūris100 gramų
-
Svogūnai1 vnt
-
Druskapagal skonį
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
-
Aliejus2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Pievagrybius nuplaukite ir supjaustykite griežinėliais. Svogūną nulupkite ir susmulkinkite.
-
2. Aliejuje keptuvėje maišydami apkepkite grybus. Kai išgaruos visa drėgmė, suberkite į juos svogūnus. Įberkite šiek tiek druskos. Kepkite kartu 5 minutes, tada atvėsinkite mišinį.
-
Reklama
-
3. Dabar reikia atskirti kaulą nuo vištienos mėsos, paliekant nedidelę dalį kojos gale. Taip pat nuimkite odą kaip „kojinę“. Mėsą perpjaukite išilgai, atidengdami kaulą.
-
4. Nupjaukite kaulus prie jų pagrindo, palikdami nedidelę dalį.
-
Reklama
-
5. Mėsą pamuškite plaktuku, uždengę plėvele. Įtrinkite į jį druska ir pipirais.
-
6. Ant mėsos dėkite įdarą iš keptuvės. Ant viršaus sutarkuokite sūrį stambia tarka.
-
Reklama
-
7. Sujunkite mėsos kraštus ir padėkite ant odos. Viską susukite, sutvirtinkite dantų krapštukais.
-
8. Sudėkite ant kepimo skardos su folija. pabarstykite druska ir pipirais. Kepkite 180 laipsnių orkaitėje 15 minučių.
-
Reklama
-
9. Tada nuimkite foliją ir kepkite dar 20 minučių, retkarčiais nuvalydami susikaupusį skystį. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama