Bananai kokosuose

Bananai kokosuose

5 (1 įvertinimai)

2-3 Porcijos
25 min.

Apie receptą

Siūlau išbandyti bananus kokoso drožlėse. Bananai kepami tešloje su kokoso drožlėmis, viduje yra švelnūs ir saldūs, o išorėje traškūs ir kvapnūs. Žemiau papasakosiu daugiau apie tai, kaip gaminti bananus kokoso drožlėse. Jei norite, į tešlą galite pridėti šiek tiek malto cinamono, kad gautumėte skonį. Gaunasi labai skanus desertas, ypač kai patiekiamas su vanilinių ledų kaušeliu.

Receptai pagal ingredientus: # Vaisiai / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Bananai
    3~4 vnt
  • Ryžių miltai
    1/2 puodelio
  • Kukurūzų krakmolas
    2 šaukštai
  • Sezamas
    1~2 šaukštai
  • Cukrus
    3~4 šaukštai
  • Druska
    2~3 žiupsneliai
  • Kokoso drožlės
    3~4
  • šaukštai Augalinis aliejus
    1 puodelis (kepimui)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Ryžių miltus sumaišykite su krakmolu, cukrumi, druska, sezamo sėklomis ir kokoso drožlėmis.
    2. Ryžių miltus sumaišykite su krakmolu, cukrumi, druska, sezamo sėklomis ir kokoso drožlėmis.
  • Reklama
  • Palaipsniui pradėkite pilti vandenį iki tirštos ir lipnios tešlos konsistencijos.
    3. Palaipsniui pradėkite pilti vandenį iki tirštos ir lipnios tešlos konsistencijos.
  • Bananus nulupkite, supjaustykite į 3-4 dalis.
    4. Bananus nulupkite, supjaustykite į 3-4 dalis.
  • Reklama
  • Panardinkite bananus į tešlą.
    5. Panardinkite bananus į tešlą.
  • Kepkite karštame augaliniame aliejuje iki auksinės rudos spalvos.
    6. Kepkite karštame augaliniame aliejuje iki auksinės rudos spalvos.
  • Reklama
  • Iškeptus bananus dėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejaus perteklius.
    7. Iškeptus bananus dėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejaus perteklius.
  • Bananai kokoso drožlėse paruošti, gero apetito!
    8. Bananai kokoso drožlėse paruošti, gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Deimantė Lu
Autorius: Deimantė Lu

Deimantė yra „gaminimas.lt“ komandos narė, kurios sritis – saldumynai, kepiniai ir modernūs patiekalai. Ji nuolat eksperimentuoja virtuvėje, ieškodama naujų skonių derinių ir tobulų receptų. Deimantė turi ilgametę maisto tinklaraščio rašymo patirtį, puikiai išmano ingredientų mokslą ir dalinasi savo žiniomis, kad kiekvienas pyragas ar sausainis pavyktų nepriekaištingai. Jos receptai yra tikslūs, aiškūs ir kviečia mėgautis kūryba virtuvėje Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai