Bananai kokosuose
5 (1 įvertinimai)
2-3 Porcijos
25 min.
Apie receptą
Siūlau išbandyti bananus kokoso drožlėse. Bananai kepami tešloje su kokoso drožlėmis, viduje yra švelnūs ir saldūs, o išorėje traškūs ir kvapnūs. Žemiau papasakosiu daugiau apie tai, kaip gaminti bananus kokoso drožlėse. Jei norite, į tešlą galite pridėti šiek tiek malto cinamono, kad gautumėte skonį. Gaunasi labai skanus desertas, ypač kai patiekiamas su vanilinių ledų kaušeliu.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Vaisiai /
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Bananai3~4 vnt
-
Ryžių miltai1/2 puodelio
-
Kukurūzų krakmolas2 šaukštai
-
Sezamas1~2 šaukštai
-
Cukrus3~4 šaukštai
-
Druska2~3 žiupsneliai
-
Kokoso drožlės3~4
-
šaukštai Augalinis aliejus1 puodelis (kepimui)
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus.
-
2. Ryžių miltus sumaišykite su krakmolu, cukrumi, druska, sezamo sėklomis ir kokoso drožlėmis.
-
Reklama
-
3. Palaipsniui pradėkite pilti vandenį iki tirštos ir lipnios tešlos konsistencijos.
-
4. Bananus nulupkite, supjaustykite į 3-4 dalis.
-
Reklama
-
5. Panardinkite bananus į tešlą.
-
6. Kepkite karštame augaliniame aliejuje iki auksinės rudos spalvos.
-
Reklama
-
7. Iškeptus bananus dėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejaus perteklius.
-
8. Bananai kokoso drožlėse paruošti, gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama