Mišrainė su grybais
3.6 (3 įvertinimai)
6 Porcijos
35 min.
Apie receptą
Jei neturite po ranka mėsos, paukštienos ar dešros, galite lengvai juos pakeisti, jei gaminate mišrainę. Ir net neprarasite baltymų bazės! Norėdami tai padaryti, turėtumėte pasirinkti tinkamą produktą, pavyzdžiui, grybus. Tačiau likusius produktus galima išsaugoti, nes tokie patiekalai atrodo labai harmoningai tiek su mėsa, tiek be jos. Taigi užsirašykite, kaip pasigaminti mišrainę su grybais. Kaip matote, receptas yra labai įvairus, nebijokite ką nors pridėti ar pakeisti.
Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Svogūnai3 vnt
-
Morkos5 vnt
-
Pievagrybiai7 vnt
-
Konservuoti žirneliai400 gramų
-
Grietinė2~3 šaukštai
-
Augalinis aliejus1 šaukštas
-
Druskapagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūną.
-
2. Kepkite svogūną įkaitintame aliejuje 10–15 minučių ant vidutinės ugnies.
-
Reklama
-
3. Grybus nuplaukite ir supjaustykite mažais kubeliais. Įdėkite juos į keptuvę. Išmaišykite.
-
4. Kepkite grybus, kol skystis visiškai išgaruos, maždaug 10 minučių. Tada įdėkite grietinės ir druskos. Sumaišykite ingredientus ir troškinkite dar 3 minutes.
-
Reklama
-
5. Virkite morkas, kol suminkštės. Nulupkite, atvėsinkite ir supjaustykite kubeliais.
-
6. Salotų dubenyje sumaišykite atvėsusius grybus su morkomis.
-
Reklama
-
7. Į mišrainę suberkite žirnelius ir druską ir gerai išmaišykite. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 3.6/5 (3 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama