Miso sriuba

Miso sriuba

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
10 min.

Apie receptą

Miso sriuba – tradicinis japonų patiekalas, tinkantis sveikai mitybai. Japonijoje ši sriuba verdama pusryčiams ir visą dieną. Lengvai paruošiamas receptas. Sudėtis: dashi, miso, tofu.

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Dashi
    1,5 arbatinio šaukštelio
  • Miso
    0,5 puodelio (baltos sojos pupelių pasta)
  • Tofu
    0,5 puodelio (supjaustytas kubeliais)
  • Svogūnu laiškai
    2 šaukštai (smulkiai pjaustyti)
  • Vanduo
    4 stiklinės
  • Jūros dumbliai
    1 valgomasis šaukštas (sausų jūros dumblių, skirtų miso sriubai)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Supilkite vandenį į puodą ir užvirinkite. Sudėkite dashi granules ir maišykite iki vientisos masės.
    1. Supilkite vandenį į puodą ir užvirinkite. Sudėkite dashi granules ir maišykite iki vientisos masės.
  • Įjunkite viryklę ant vidutinės ugnies ir į sriubą sudėkite tofu.
    2. Įjunkite viryklę ant vidutinės ugnies ir į sriubą sudėkite tofu.
  • Reklama
  • Į džiovintus jūros dumblius įpilkite šiek tiek vandens ir palaukite, kol jie išmirks. Išspauskite vandens perteklių ir sudėkite jūros dum...
    3. Į džiovintus jūros dumblius įpilkite šiek tiek vandens ir palaukite, kol jie išmirks. Išspauskite vandens perteklių ir sudėkite jūros dumblius į sriubos puodą. Virkite ant mažos ugnies 2 minutes.
  • Supilkite miso pastą į dubenį. Įpilkite pusę kaušo dashi sultinio. Sultinį išmaišykite su makaronais iki vientisos masės.
    4. Supilkite miso pastą į dubenį. Įpilkite pusę kaušo dashi sultinio. Sultinį išmaišykite su makaronais iki vientisos masės.
  • Reklama
  • Išjunkite ugnį, į sultinį įpilkite miso pastos ir gerai išmaišykite. Prieš patiekdami papuoškite patiekalą susmulkintais svogūnų laiškais...
    5. Išjunkite ugnį, į sultinį įpilkite miso pastos ir gerai išmaišykite. Prieš patiekdami papuoškite patiekalą susmulkintais svogūnų laiškaiss. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai