Mini kišas su lašiša

Mini kišas su lašiša

4.6 (5 įvertinimai)

12 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Labai lengvas, skanus ir tuo pačiu vertas užkandis iš sluoksniuotos tešlos ir žuvies. Puiki alternatyva sumuštiniams ar iešmeliams. Tokie nedideli keksai puikiai tiks bet kokiam vakarėliui, švediškam stalui, šventei, vakarienei ar net pusryčiams. Paruoštą užkandį galima patiekti praėjus kelioms minutėms po paruošimo. Naudokite bet kokį jums patinkantį įdarą. Galite pagaminti didesnę partiją, jei padidinsite ingredientų kiekį.

Receptai pagal ingredientus: # Žuvis / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Alyvuogių aliejus
    1 šaukštas
  • Svogūnų laiškai
    3 vnt
  • Petražolės
    3 vnt
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Grietinėlė
    2/3 stiklinės
  • Malti pipirai
    pagal skonį
  • Sluoksniuota tešla
    400 gramų
  • Kreminis sūris
    170 gramų
  • Rūkyta lašiša
    170 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų, suberkite svogūnų laiškus ir pakepinkite juos 3-5 minutes, nukelkite keptuvę nuo ugnies ir suberk...
    1. Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų, suberkite svogūnų laiškus ir pakepinkite juos 3-5 minutes, nukelkite keptuvę nuo ugnies ir suberkite kapotas petražoles.
  • Sumaišykite kiaušinius, supilkite grietinėlę ir maltus juoduosius pipirus.
    2. Sumaišykite kiaušinius, supilkite grietinėlę ir maltus juoduosius pipirus.
  • Reklama
  • Sluoksniuotą tešlą atšildykite, tada plonai iškočiokite ir išpjaukite apskritimus. Kiekvieną sudėkite į keksiukų formą.
    3. Sluoksniuotą tešlą atšildykite, tada plonai iškočiokite ir išpjaukite apskritimus. Kiekvieną sudėkite į keksiukų formą.
  • Rankomis suformuokite šonus, kiekvieną formą įdarykite keptais svogūnais ir petražolėmis, tada sudėkite žuvį, kreminį sūrį ir supilkite g...
    4. Rankomis suformuokite šonus, kiekvieną formą įdarykite keptais svogūnais ir petražolėmis, tada sudėkite žuvį, kreminį sūrį ir supilkite grietinėlę (paskirstykite kiekį tarp visų formelių).
  • Reklama
  • Pašaukite į iki 190 laipsnių įkaitintą orkaitę 20-30 minučių. Prieš patiekdami atvėsinkite 10-15 minučių.
    5. Pašaukite į iki 190 laipsnių įkaitintą orkaitę 20-30 minučių. Prieš patiekdami atvėsinkite 10-15 minučių.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.6/5 (5 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai