Mini kišas su lašiša
4.6 (5 įvertinimai)
12 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Labai lengvas, skanus ir tuo pačiu vertas užkandis iš sluoksniuotos tešlos ir žuvies. Puiki alternatyva sumuštiniams ar iešmeliams. Tokie nedideli keksai puikiai tiks bet kokiam vakarėliui, švediškam stalui, šventei, vakarienei ar net pusryčiams. Paruoštą užkandį galima patiekti praėjus kelioms minutėms po paruošimo. Naudokite bet kokį jums patinkantį įdarą. Galite pagaminti didesnę partiją, jei padidinsite ingredientų kiekį.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Žuvis /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Alyvuogių aliejus1 šaukštas
-
Svogūnų laiškai3 vnt
-
Petražolės3 vnt
-
Kiaušiniai2 vnt
-
Grietinėlė2/3 stiklinės
-
Malti pipiraipagal skonį
-
Sluoksniuota tešla400 gramų
-
Kreminis sūris170 gramų
-
Rūkyta lašiša170 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų, suberkite svogūnų laiškus ir pakepinkite juos 3-5 minutes, nukelkite keptuvę nuo ugnies ir suberkite kapotas petražoles.
-
2. Sumaišykite kiaušinius, supilkite grietinėlę ir maltus juoduosius pipirus.
-
Reklama
-
3. Sluoksniuotą tešlą atšildykite, tada plonai iškočiokite ir išpjaukite apskritimus. Kiekvieną sudėkite į keksiukų formą.
-
4. Rankomis suformuokite šonus, kiekvieną formą įdarykite keptais svogūnais ir petražolėmis, tada sudėkite žuvį, kreminį sūrį ir supilkite grietinėlę (paskirstykite kiekį tarp visų formelių).
-
Reklama
-
5. Pašaukite į iki 190 laipsnių įkaitintą orkaitę 20-30 minučių. Prieš patiekdami atvėsinkite 10-15 minučių.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.6/5 (5 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama