Migdolų pyragas su vyšniomis ir šokoladu
5 (1 įvertinimai)
6 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Migdolų pyragas su vyšniomis ir šokoladu – austriškos virtuvės receptas. Kas, jei ne austrai, daug žino apie gerus kepinius! Šis migdolų pyragas su uogomis yra labai minkštos konsistencijos, nes kepamas be miltų ar sodos. Pagrindas – migdolų miltai, saldus baltasis šokoladas ir džiūvėsėliai. Šiandien pasidalinsiu receptu, kaip šį pyragą pasigaminti. Vietoj vyšnių galite dėti ir kitas uogas, bet, mano nuomone, vyšnios čia kaip tik tinka. Švelnus, apetitiškas ir neįtikėtinai skanus!
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Uogos /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Sviestas150 gramų
-
Kiaušiniai4 vnt
-
Migdolai150 gramų
-
Džiūvėsėliai4 šaukštai
-
Druska1 žiupsnelis
-
Cukrus150 gramų
-
Baltasis šokoladas100 gramų
-
Vyšnios1 puodelis (be kauliukų)
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Susmulkinkite šokoladą.
-
2. Sviestą sumaišykite su cukrumi ir druska, plakite mikseriu iki purios ir šviesios masės.
-
Reklama
-
3. Atskirkite trynius nuo baltymų. Palikite baltymus ir sudėkite trynius į sviesto mišinį. Plakite iki vientisos masės.
-
4. Migdolus sutrinkite į miltus naudodami trintuvą, suberkite džiūvėsėlius ir šokoladą. Supilkite į sviesto pagrindą. Viską gerai išmaišykite.
-
Reklama
-
5. Kiaušinių baltymus išplakite sausame dubenyje iki standžių putų ir atsargiai įmaišykite į tešlą.
-
6. Viską sumaišykite iki vientisos masės ir be gabalėlių.
-
Reklama
-
7. Tešlą lygiu sluoksniu paskleiskite ant kepimo formos dugno.
-
8. Ant viršaus, per visą pyrago paviršių, išdėliokite vyšnias.
-
Reklama
-
9. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30–40 minučių. Kai pyragas iškeps, leiskite jam atvėsti formoje ir patiekite.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama