Migdolų pyragas su vyšniomis ir šokoladu

Migdolų pyragas su vyšniomis ir šokoladu

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Migdolų pyragas su vyšniomis ir šokoladu – austriškos virtuvės receptas. Kas, jei ne austrai, daug žino apie gerus kepinius! Šis migdolų pyragas su uogomis yra labai minkštos konsistencijos, nes kepamas be miltų ar sodos. Pagrindas – migdolų miltai, saldus baltasis šokoladas ir džiūvėsėliai. Šiandien pasidalinsiu receptu, kaip šį pyragą pasigaminti. Vietoj vyšnių galite dėti ir kitas uogas, bet, mano nuomone, vyšnios čia kaip tik tinka. Švelnus, apetitiškas ir neįtikėtinai skanus!

Receptai pagal ingredientus: # Uogos / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Sviestas
    150 gramų
  • Kiaušiniai
    4 vnt
  • Migdolai
    150 gramų
  • Džiūvėsėliai
    4 šaukštai
  • Druska
    1 žiupsnelis
  • Cukrus
    150 gramų
  • Baltasis šokoladas
    100 gramų
  • Vyšnios
    1 puodelis (be kauliukų)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Susmulkinkite šokoladą.
    1. Susmulkinkite šokoladą.
  • Sviestą sumaišykite su cukrumi ir druska, plakite mikseriu iki purios ir šviesios masės.
    2. Sviestą sumaišykite su cukrumi ir druska, plakite mikseriu iki purios ir šviesios masės.
  • Reklama
  • Atskirkite trynius nuo baltymų. Palikite baltymus ir sudėkite trynius į sviesto mišinį. Plakite iki vientisos masės.
    3. Atskirkite trynius nuo baltymų. Palikite baltymus ir sudėkite trynius į sviesto mišinį. Plakite iki vientisos masės.
  • Migdolus sutrinkite į miltus naudodami trintuvą, suberkite džiūvėsėlius ir šokoladą. Supilkite į sviesto pagrindą. Viską gerai išmaišykite.
    4. Migdolus sutrinkite į miltus naudodami trintuvą, suberkite džiūvėsėlius ir šokoladą. Supilkite į sviesto pagrindą. Viską gerai išmaišykite.
  • Reklama
  • Kiaušinių baltymus išplakite sausame dubenyje iki standžių putų ir atsargiai įmaišykite į tešlą.
    5. Kiaušinių baltymus išplakite sausame dubenyje iki standžių putų ir atsargiai įmaišykite į tešlą.
  • Viską sumaišykite iki vientisos masės ir be gabalėlių.
    6. Viską sumaišykite iki vientisos masės ir be gabalėlių.
  • Reklama
  • Tešlą lygiu sluoksniu paskleiskite ant kepimo formos dugno.
    7. Tešlą lygiu sluoksniu paskleiskite ant kepimo formos dugno.
  • Ant viršaus, per visą pyrago paviršių, išdėliokite vyšnias.
    8. Ant viršaus, per visą pyrago paviršių, išdėliokite vyšnias.
  • Reklama
  • Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30–40 minučių. Kai pyragas iškeps, leiskite jam atvėsti formoje ir patiekite.
    9. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30–40 minučių. Kai pyragas iškeps, leiskite jam atvėsti formoje ir patiekite.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai