Midijos su špinatais

Midijos su špinatais

5 (2 įvertinimai)

2 Porcijos
25 min.

Apie receptą

Vienas patiekalų, tinkančių tiek atostogoms, tiek romantiškai vakarienei, tiek kiekvienai dienai, variantų – midijos su špinatais. Įdėkite grybų ir grietinėlės – derinys tobulas! Midijos ir pievagrybiai yra geri draugai, špinatai suteiks švelnumo, grietinėlė sujungs visus komponentus. Patiekalą prie stalo galite patiekti vieną, su skrebučiais, arba su garnyru – ryžiais, daržovėmis, keptomis bulvėmis. Tai restoraninis ir labai skanus patiekalas, kuris jums kainuos centą.

Receptai pagal ingredientus:
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Midijos
    150 gramų
  • Grybai
    150 gramų
  • Raudonasis svogūnas
    50 gramų
  • Špinatai
    20 gramų
  • Grietinėlė
    100 mililitrų (20% riebumo)
  • Augalinis aliejus
    30 mililitrų
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
  • Sausas česnakas
    pagal skonį
  • Sausos žolelės
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Svogūną nulupkite, nuplaukite, supjaustykite pusžiedžiais. Grybus taip pat supjaustykite griežinėliais.
    2. Svogūną nulupkite, nuplaukite, supjaustykite pusžiedžiais. Grybus taip pat supjaustykite griežinėliais.
  • Reklama
  • Špinatus nuplaukite ir nusausinkite, supjaustykite dideliais gabalėliais.
    3. Špinatus nuplaukite ir nusausinkite, supjaustykite dideliais gabalėliais.
  • Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų, sudėkite svogūnus ir grybus. Pakepinkite 4-5 minutes, kol svogūnai ir grybai suminkštės.
    4. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų, sudėkite svogūnus ir grybus. Pakepinkite 4-5 minutes, kol svogūnai ir grybai suminkštės.
  • Reklama
  • Į keptuvę suberkite midijas, viską išmaišykite ir troškinkite tris minutes.
    5. Į keptuvę suberkite midijas, viską išmaišykite ir troškinkite tris minutes.
  • Į keptuvę suberkite špinatus, druską, pipirus, sausą česnaką. Išmaišykite ir pakaitinkite minutę, kad sumažėtų špinatų tūris.
    6. Į keptuvę suberkite špinatus, druską, pipirus, sausą česnaką. Išmaišykite ir pakaitinkite minutę, kad sumažėtų špinatų tūris.
  • Reklama
  • Į keptuvę įpilkite grietinėlės ir pabarstykite itališkomis žolelėmis pagal skonį.
    7. Į keptuvę įpilkite grietinėlės ir pabarstykite itališkomis žolelėmis pagal skonį.
  • Gero apetito!
    8. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai