Midijos su špinatais
5 (2 įvertinimai)
2 Porcijos
25 min.
Apie receptą
Vienas patiekalų, tinkančių tiek atostogoms, tiek romantiškai vakarienei, tiek kiekvienai dienai, variantų – midijos su špinatais. Įdėkite grybų ir grietinėlės – derinys tobulas! Midijos ir pievagrybiai yra geri draugai, špinatai suteiks švelnumo, grietinėlė sujungs visus komponentus. Patiekalą prie stalo galite patiekti vieną, su skrebučiais, arba su garnyru – ryžiais, daržovėmis, keptomis bulvėmis. Tai restoraninis ir labai skanus patiekalas, kuris jums kainuos centą.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus: Reklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Midijos150 gramų
-
Grybai150 gramų
-
Raudonasis svogūnas50 gramų
-
Špinatai20 gramų
-
Grietinėlė100 mililitrų (20% riebumo)
-
Augalinis aliejus30 mililitrų
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
-
Sausas česnakaspagal skonį
-
Sausos žolelėspagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Svogūną nulupkite, nuplaukite, supjaustykite pusžiedžiais. Grybus taip pat supjaustykite griežinėliais.
-
Reklama
-
3. Špinatus nuplaukite ir nusausinkite, supjaustykite dideliais gabalėliais.
-
4. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų, sudėkite svogūnus ir grybus. Pakepinkite 4-5 minutes, kol svogūnai ir grybai suminkštės.
-
Reklama
-
5. Į keptuvę suberkite midijas, viską išmaišykite ir troškinkite tris minutes.
-
6. Į keptuvę suberkite špinatus, druską, pipirus, sausą česnaką. Išmaišykite ir pakaitinkite minutę, kad sumažėtų špinatų tūris.
-
Reklama
-
7. Į keptuvę įpilkite grietinėlės ir pabarstykite itališkomis žolelėmis pagal skonį.
-
8. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama