Mėtų garstyčių padažas

Mėtų garstyčių padažas

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
10 min.

Apie receptą

Mėtų garstyčių padažas – lengvai pagaminamas amerikietiškas padažas, puikiai tinkantis prie mėsos patiekalų. Padažas ir aštrus, ir gaivus – labai neįprastas derinys. Jungtinėse Amerikos Valstijose labai populiarus mėtinis garstyčių padažas – kiek nestandartinio ir labai originalaus skonio padažas. Šį padažą bandžiau ruošti kelis kartus - labai įdomus, padaže susijungia mėtinės gaivumo ir garstyčių aštrumo natos. O padažas paruošiamas vos 10 minučių – tai irgi neabejotinas jo pranašumas.

Receptai pagal ingredientus:
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Dižono garstyčios
    10 arbatinių šaukštelių
  • Medus
    100 gramų
  • Druska
    1/4 arbatinio šaukštelio
  • Šviežios mėtos
    10 gramų
  • Krienai
    50 gramų
  • Malti juodieji pipirai
    1/4 arbatinio šaukštelio
Reklama
Gaminimo eiga
  • Supilkite garstyčias į dubenį.
    1. Supilkite garstyčias į dubenį.
  • Sudėkite nuplautus ir smulkiai pjaustytus mėtų lapelius.
    2. Sudėkite nuplautus ir smulkiai pjaustytus mėtų lapelius.
  • Reklama
  • Tada pridėkite medaus.
    3. Tada pridėkite medaus.
  • Sudėkite krienus.
    4. Sudėkite krienus.
  • Reklama
  • Druska ir pipirai.
    5. Druska ir pipirai.
  • Gerai išmaišykite šluotele arba šakute.
    6. Gerai išmaišykite šluotele arba šakute.
  • Reklama
  • Galite patiekti iš karto, arba sudėti į stiklainį ir kurį laiką laikyti šaldytuve.
    7. Galite patiekti iš karto, arba sudėti į stiklainį ir kurį laiką laikyti šaldytuve.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai