Mėtų garstyčių padažas
5 (1 įvertinimai)
6 Porcijos
10 min.
Apie receptą
Mėtų garstyčių padažas – lengvai pagaminamas amerikietiškas padažas, puikiai tinkantis prie mėsos patiekalų. Padažas ir aštrus, ir gaivus – labai neįprastas derinys. Jungtinėse Amerikos Valstijose labai populiarus mėtinis garstyčių padažas – kiek nestandartinio ir labai originalaus skonio padažas. Šį padažą bandžiau ruošti kelis kartus - labai įdomus, padaže susijungia mėtinės gaivumo ir garstyčių aštrumo natos. O padažas paruošiamas vos 10 minučių – tai irgi neabejotinas jo pranašumas.
Paskirtis: Padažų receptai
Receptai pagal ingredientus: Reklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Dižono garstyčios10 arbatinių šaukštelių
-
Medus100 gramų
-
Druska1/4 arbatinio šaukštelio
-
Šviežios mėtos10 gramų
-
Krienai50 gramų
-
Malti juodieji pipirai1/4 arbatinio šaukštelio
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Supilkite garstyčias į dubenį. -
2. Sudėkite nuplautus ir smulkiai pjaustytus mėtų lapelius. -
Reklama
-
3. Tada pridėkite medaus. -
4. Sudėkite krienus. -
Reklama
-
5. Druska ir pipirai. -
6. Gerai išmaišykite šluotele arba šakute. -
Reklama
-
7. Galite patiekti iš karto, arba sudėti į stiklainį ir kurį laiką laikyti šaldytuve.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą! -
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama



















