Mėsos pyragas Serpentinas

Mėsos pyragas Serpentinas

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Mėsos pyragas „Serpentinas“ yra vienas iš originalių būdų gaminti ryškaus skonio ir ne mažiau ryškios išvaizdos vištienos filė. Puikus patiekalas vakarienei su šeima ar šventiniam stalui. Gaminti serpentino mėsos pyragą yra labai paprasta, o kaip tai padaryti, išsamiai aprašyta nuosekliose instrukcijose. Gaminkite su malonumu ir jūsų šeima tikrai įvertins šį patiekalą!

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Pieno produktai / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištos krūtinėlė
    750 gramų (filė)
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Morkos
    1~2 vnt
  • Citrina
    1 vnt
  • Pievagrybiai
    200 gramų (švieži)
  • Alyvuogių aliejus
    3 šaukštai
  • Kaimiška grietinė
    2 šaukštai (riebi)
  • Sūris
    50~70 gramų
  • Muskato riešutas
    1 žiupsnelis
  • Druska
    pagal skonį
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite mėsos pyrago ingredientus.
    1. Paruoškite mėsos pyrago ingredientus.
  • Vištienos krūtinėlę supjaustykite ilgomis plonomis juostelėmis.
    2. Vištienos krūtinėlę supjaustykite ilgomis plonomis juostelėmis.
  • Reklama
  • Mėsą apšlakstykite citrinos sultimis, druska, pipirais, įpilkite šaukštą alyvuogių aliejaus ir žiupsnelį muskato riešuto, išmaišykite ir ...
    3. Mėsą apšlakstykite citrinos sultimis, druska, pipirais, įpilkite šaukštą alyvuogių aliejaus ir žiupsnelį muskato riešuto, išmaišykite ir palikite valandai pasimarinuoti.
  • Morkas sutarkuokite, lengvai pakepinkite su alyvuogių aliejumi.
    4. Morkas sutarkuokite, lengvai pakepinkite su alyvuogių aliejumi.
  • Reklama
  • Svogūną supjaustykite pusžiedžiais, pakepinkite alyvuogių aliejuje.
    5. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais, pakepinkite alyvuogių aliejuje.
  • Grybus supjaustykite, suberkite į keptuvę su svogūnu.
    6. Grybus supjaustykite, suberkite į keptuvę su svogūnu.
  • Reklama
  • Į keptuvę su svogūnu ir pievagrybiais įdėkite riebios kaimiškos grietinės ir pakaitinkite, kol skystis išgaruos.
    7. Į keptuvę su svogūnu ir pievagrybiais įdėkite riebios kaimiškos grietinės ir pakaitinkite, kol skystis išgaruos.
  • Į formą ar keptuvę su nuimama rankena spirale išdėliokite vištienos krūtinėlės juosteles mažais kraštais, palikdami šiek tiek mažiau nei ...
    8. Į formą ar keptuvę su nuimama rankena spirale išdėliokite vištienos krūtinėlės juosteles mažais kraštais, palikdami šiek tiek mažiau nei pusę pyrago viršui.
  • Reklama
  • Sudėkite apkeptus grybus su svogūnais.
    9. Sudėkite apkeptus grybus su svogūnais.
  • Pabarstykite puse tarkuoto sūrio, likusį pasilikite viršui.
    10. Pabarstykite puse tarkuoto sūrio, likusį pasilikite viršui.
  • Reklama
  • Paskleiskite morkas.
    11. Paskleiskite morkas.
  • Dėti likusias mėsos juosteles ir apibarstyti likusiu sūriu, kepti 180 laipsnių temperatūroje 30 min., jei kepimo metu išsiskiria daug sul...
    12. Dėti likusias mėsos juosteles ir apibarstyti likusiu sūriu, kepti 180 laipsnių temperatūroje 30 min., jei kepimo metu išsiskiria daug sultinio, geriau nuvarvinti ir be jo kepti dar 5 -10 minučių.
  • Mėsos pyragą perkelkite į lėkštę.
    13. Mėsos pyragą perkelkite į lėkštę.
  • Reklama
  • Patiekite su daržovėmis, bulvėmis. Patiekalas gavosi nepaprastai skanus ir taip pat gražus.
    14. Patiekite su daržovėmis, bulvėmis. Patiekalas gavosi nepaprastai skanus ir taip pat gražus.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai