Konservuotų žirnelių sriuba
3.5 (2 įvertinimai)
3-4 Porcijos
45 min.
Apie receptą
Trinta sriuba iš konservuotų žirnelių yra maistinga ir labai sveika. Nepaisant lengvo paruošimo, ji papuoš bet kokį stalą. Atkreipkite dėmesį į receptą! Šią sriubą galima virti iš konservuotų žalių puodų ir bet kokių jums labiausiai patinkančių daržovių. Puikiai tinka: žiediniai kopūstai, brokoliai, moliūgai, baltieji kopūstai. Gardi, kvapni kreminė sriuba sušildys šaltuoju metų laiku.
Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Konservuoti žalieji žirneliai150~200 gramų
-
Svogūnai1 vnt
-
Bulvės3~4 vnt
-
Cukinijos1/2 vnt
-
Morkos1 vnt
-
Česnakai1 skiltelė
-
Grietinėlė 20%70~100 mililitrų
-
Augalinis aliejus1 valgomasis šaukštas
-
Druskapagal skonį
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
-
Vanduo800~900 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus sriubai gaminti.
-
2. Nuluptus ir smulkiais gabalėliais supjaustytus svogūnus, morkas, bulves ir cukinijas suberiame į puodą.
-
Reklama
-
3. Supilkite aliejų ir vandenį. Padėkite ant viryklės, užvirkite, sumažinkite ugnį ir troškinkite 20 minučių.
-
4. Suberkite konservuotus žaliuosius žirnelius ir česnaką, dar 5-7 minutes pavirkite daržoves.
-
Reklama
-
5. Daržoves sutrinkite trintuvu iki vientisos masės.
-
6. Įberkite druskos, pipirų ir supilkite grietinėlę. Padėkite ant viryklės ir užvirinkite sriubą. Grietinėlės kiekį reguliuokite pagal norimą sriubos konsistenciją.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama