Konservuotų žirnelių sriuba

Konservuotų žirnelių sriuba

3.5 (2 įvertinimai)

3-4 Porcijos
45 min.

Apie receptą

Trinta sriuba iš konservuotų žirnelių yra maistinga ir labai sveika. Nepaisant lengvo paruošimo, ji papuoš bet kokį stalą. Atkreipkite dėmesį į receptą! Šią sriubą galima virti iš konservuotų žalių puodų ir bet kokių jums labiausiai patinkančių daržovių. Puikiai tinka: žiediniai kopūstai, brokoliai, moliūgai, baltieji kopūstai. Gardi, kvapni kreminė sriuba sušildys šaltuoju metų laiku.

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Konservuoti žalieji žirneliai
    150~200 gramų
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Bulvės
    3~4 vnt
  • Cukinijos
    1/2 vnt
  • Morkos
    1 vnt
  • Česnakai
    1 skiltelė
  • Grietinėlė 20%
    70~100 mililitrų
  • Augalinis aliejus
    1 valgomasis šaukštas
  • Druska
    pagal skonį
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Vanduo
    800~900 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus sriubai gaminti.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus sriubai gaminti.
  • Nuluptus ir smulkiais gabalėliais supjaustytus svogūnus, morkas, bulves ir cukinijas suberiame į puodą.
    2. Nuluptus ir smulkiais gabalėliais supjaustytus svogūnus, morkas, bulves ir cukinijas suberiame į puodą.
  • Reklama
  • Supilkite aliejų ir vandenį. Padėkite ant viryklės, užvirkite, sumažinkite ugnį ir troškinkite 20 minučių.
    3. Supilkite aliejų ir vandenį. Padėkite ant viryklės, užvirkite, sumažinkite ugnį ir troškinkite 20 minučių.
  • Suberkite konservuotus žaliuosius žirnelius ir česnaką, dar 5-7 minutes pavirkite daržoves.
    4. Suberkite konservuotus žaliuosius žirnelius ir česnaką, dar 5-7 minutes pavirkite daržoves.
  • Reklama
  • Daržoves sutrinkite trintuvu iki vientisos masės.
    5. Daržoves sutrinkite trintuvu iki vientisos masės.
  • Įberkite druskos, pipirų ir supilkite grietinėlę. Padėkite ant viryklės ir užvirinkite sriubą. Grietinėlės kiekį reguliuokite pagal norim...
    6. Įberkite druskos, pipirų ir supilkite grietinėlę. Padėkite ant viryklės ir užvirinkite sriubą. Grietinėlės kiekį reguliuokite pagal norimą sriubos konsistenciją.
  • Reklama
  • Skanaus!
    7. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3.5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai