Vištienos kulšelės orkaitėje
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
3 val.
Apie receptą
Kvapnios vištienos kulšelės su traškia plutele puikiai dera su bet kokiu garnyru ar šviežių daržovių salotomis. Jas galima paruošti ne tik šeimos vakarienei, bet ir gausiam svečių būriui. Kaip kepti vištienos blauzdeles orkaitėje? Tiks šis paprastas receptas! Traškios išorėje ir šiek tiek saldžios viduje, šios kvapnios vištienos kulšelės yra sultingos viduje ir patiks visiems jūsų šeimos nariams. Receptas paprastas ir labai lengvas, galite ramiai užsiimti savo reikalais, kol patiekalas kepa orkaitėje. Gaminamo patiekalo aromatas suburs visus virtuvėje, o jūsų šeima lauks, kada pagaliau bus pavaišinti.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# PaukštienaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos kulšelės10 vnt
-
Augalinis aliejus1/2 stiklinės
-
Provanso žolelės1 arbatinis šaukštelis
-
Čiobreliai1 arbatinis šaukštelis
-
Džiovintas česnakas1 arbatinis šaukštelis
-
Malta saldi paprika2 arbatiniai šaukšteliai
-
Džiovintos paprikos1 arbatinis šaukštelis
-
Cukrus2 arbatiniai šaukšteliai
-
Druska1 arbatinis šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškime marinatą. Sumaišykite augalinį aliejų ir visus prieskonius, išskyrus cukrų. Kruopščiai išmaišykite.
-
2. Atsargiai nuvalykite ir nuplaukite vištienos blauzdeles, tada jas nusausinkite. Dėti į marinatą, išmaišyti ir dėti į šaldytuvą bent 1-1,5 val.
-
Reklama
-
3. Vištieną kartu su marinatu uždenkite dangčiu arba folija ir pašaukite į iki 180-190 laipsnių įkaitintą orkaitę. Po pusvalandžio blauzdeles apverskite ir nebeuždenkite dangčiu.
-
4. Formoje likusį skystį nupilame ir sumaišome su cukrumi. Blauzdeles patepkite ir pašaukite į orkaitę dar 10-15 minučių, kol paruduos.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama