Vištienos kulšelės orkaitėje

Vištienos kulšelės orkaitėje

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
3 val.

Apie receptą

Kvapnios vištienos kulšelės su traškia plutele puikiai dera su bet kokiu garnyru ar šviežių daržovių salotomis. Jas galima paruošti ne tik šeimos vakarienei, bet ir gausiam svečių būriui. Kaip kepti vištienos blauzdeles orkaitėje? Tiks šis paprastas receptas! Traškios išorėje ir šiek tiek saldžios viduje, šios kvapnios vištienos kulšelės yra sultingos viduje ir patiks visiems jūsų šeimos nariams. Receptas paprastas ir labai lengvas, galite ramiai užsiimti savo reikalais, kol patiekalas kepa orkaitėje. Gaminamo patiekalo aromatas suburs visus virtuvėje, o jūsų šeima lauks, kada pagaliau bus pavaišinti.

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos kulšelės
    10 vnt
  • Augalinis aliejus
    1/2 stiklinės
  • Provanso žolelės
    1 arbatinis šaukštelis
  • Čiobreliai
    1 arbatinis šaukštelis
  • Džiovintas česnakas
    1 arbatinis šaukštelis
  • Malta saldi paprika
    2 arbatiniai šaukšteliai
  • Džiovintos paprikos
    1 arbatinis šaukštelis
  • Cukrus
    2 arbatiniai šaukšteliai
  • Druska
    1 arbatinis šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškime marinatą. Sumaišykite augalinį aliejų ir visus prieskonius, išskyrus cukrų. Kruopščiai išmaišykite.
    1. Paruoškime marinatą. Sumaišykite augalinį aliejų ir visus prieskonius, išskyrus cukrų. Kruopščiai išmaišykite.
  • Atsargiai nuvalykite ir nuplaukite vištienos blauzdeles, tada jas nusausinkite. Dėti į marinatą, išmaišyti ir dėti į šaldytuvą bent 1-1,5...
    2. Atsargiai nuvalykite ir nuplaukite vištienos blauzdeles, tada jas nusausinkite. Dėti į marinatą, išmaišyti ir dėti į šaldytuvą bent 1-1,5 val.
  • Reklama
  • Vištieną kartu su marinatu uždenkite dangčiu arba folija ir pašaukite į iki 180-190 laipsnių įkaitintą orkaitę. Po pusvalandžio blauzdele...
    3. Vištieną kartu su marinatu uždenkite dangčiu arba folija ir pašaukite į iki 180-190 laipsnių įkaitintą orkaitę. Po pusvalandžio blauzdeles apverskite ir nebeuždenkite dangčiu.
  • Formoje likusį skystį nupilame ir sumaišome su cukrumi. Blauzdeles patepkite ir pašaukite į orkaitę dar 10-15 minučių, kol paruduos.
    4. Formoje likusį skystį nupilame ir sumaišome su cukrumi. Blauzdeles patepkite ir pašaukite į orkaitę dar 10-15 minučių, kol paruduos.
  • Reklama
  • Skanaus!
    5. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai