Troškinti rauginti kopūstai su mėsa

Troškinti rauginti kopūstai su mėsa

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Visiems rekomenduoju pasigaminti troškintus raugintus kopūstus su mėsa! Rezultatas yra tiesiog sveikas patiekalas – maistingas, sultingas, nepaprastai skanus! Tai patiks visiems gero ir skanaus maisto mėgėjams! Kas nemėgsta valgyti troškintų raugintų kopūstų su mėsa? Manau, kad šis patiekalas patiks visiems be išimties! Skanus ir labai sultingas, visada bus puikus priedas prie bet kokio garnyro – ar tai būtų košė, bulvės ar makaronai! Rekomenduoju gaminti arba visiškai iš raugintų kopūstų, arba iš dalies raugintų kopūstų ir iš dalies šviežių kopūstų – švieži kopūstai užtruks ilgiau, bet rezultatas bus subtilesnio skonio patiekalas. Išbandykite patys!

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiauliena
    500 gramų
  • Rauginti kopūstai
    400 gramų
  • Švieži kopūstai
    300 gramų
  • Svogūnai
    2 vnt
  • Lauro lapai
    3 vnt
  • Pomidorai
    4 vnt (arba 4 šaukštai pomidorų pastos)
  • Augalinis aliejus
    50 mililitrų
  • Prieskoniai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pirmiausia augaliniame aliejuje pakepinkite susmulkintą svogūną. Suberkite mėsos gabalėlius ir kepkite, kol išsiskirs ir išgaruos skystis...
    1. Pirmiausia augaliniame aliejuje pakepinkite susmulkintą svogūną. Suberkite mėsos gabalėlius ir kepkite, kol išsiskirs ir išgaruos skystis. Prieskoniai - pagal skonį.
  • Dabar dedame kopūstus - pirmiausia raugintus kopūstus, kad šiek tiek sušiltų ir išleistų sultis, o tada ant viršaus dedame šviežius kopūs...
    2. Dabar dedame kopūstus - pirmiausia raugintus kopūstus, kad šiek tiek sušiltų ir išleistų sultis, o tada ant viršaus dedame šviežius kopūstus. Troškinkite uždengę, kol kopūstai nusistovės – apie 20 min.
  • Reklama
  • Įdėkite pjaustytų pomidorų arba pomidorų pastos, prieskonių, lauro lapų ir augalinio aliejaus. Troškinkite dar 20 minučių, kol kopūstai s...
    3. Įdėkite pjaustytų pomidorų arba pomidorų pastos, prieskonių, lauro lapų ir augalinio aliejaus. Troškinkite dar 20 minučių, kol kopūstai suminkštės.
  • Kad nepridegtų, troškinimo metu galite periodiškai įpilti šiek tiek vandens arba sultinio.
    4. Kad nepridegtų, troškinimo metu galite periodiškai įpilti šiek tiek vandens arba sultinio.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    5. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai