Troškinti rauginti kopūstai su mėsa
5 (1 įvertinimai)
Apie receptą
Visiems rekomenduoju pasigaminti troškintus raugintus kopūstus su mėsa! Rezultatas yra tiesiog sveikas patiekalas – maistingas, sultingas, nepaprastai skanus! Tai patiks visiems gero ir skanaus maisto mėgėjams! Kas nemėgsta valgyti troškintų raugintų kopūstų su mėsa? Manau, kad šis patiekalas patiks visiems be išimties! Skanus ir labai sultingas, visada bus puikus priedas prie bet kokio garnyro – ar tai būtų košė, bulvės ar makaronai! Rekomenduoju gaminti arba visiškai iš raugintų kopūstų, arba iš dalies raugintų kopūstų ir iš dalies šviežių kopūstų – švieži kopūstai užtruks ilgiau, bet rezultatas bus subtilesnio skonio patiekalas. Išbandykite patys!
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiauliena500 gramų
-
Rauginti kopūstai400 gramų
-
Švieži kopūstai300 gramų
-
Svogūnai2 vnt
-
Lauro lapai3 vnt
-
Pomidorai4 vnt (arba 4 šaukštai pomidorų pastos)
-
Augalinis aliejus50 mililitrų
-
Prieskoniaipagal skonį
Gaminimo eiga
-
1. Pirmiausia augaliniame aliejuje pakepinkite susmulkintą svogūną. Suberkite mėsos gabalėlius ir kepkite, kol išsiskirs ir išgaruos skystis. Prieskoniai - pagal skonį.
-
2. Dabar dedame kopūstus - pirmiausia raugintus kopūstus, kad šiek tiek sušiltų ir išleistų sultis, o tada ant viršaus dedame šviežius kopūstus. Troškinkite uždengę, kol kopūstai nusistovės – apie 20 min.
-
Reklama
-
3. Įdėkite pjaustytų pomidorų arba pomidorų pastos, prieskonių, lauro lapų ir augalinio aliejaus. Troškinkite dar 20 minučių, kol kopūstai suminkštės.
-
4. Kad nepridegtų, troškinimo metu galite periodiškai įpilti šiek tiek vandens arba sultinio.
-
Reklama
-
5. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama