Mėsos pyragas
5 (1 įvertinimai)
5 Porcijos
50 min.
Apie receptą
Jūs turite tai išbandyti. Net nepatyrusi šeimininkė gali iškepti mėsos pyragą. Preliminarus paruošimas apima tik grybų kepimą. Taip, vištienos filė turi būti išmušta. Vietoj vištienos galite naudoti kiaulieną. Tada kepimo laiką teks pailginti 10 min. Sūrį sutarkuokite, ananasus supjaustykite griežinėliais. Viskas išdėstyta sluoksniais. kepkite orkaitėje, kol iškeps.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# PaukštienaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos filė1 kilogramas
-
Konservuoti ananasai500 gramų
-
Druska2 gramai
-
Malti juodieji pipirai2 gramai
-
Kietasis sūris150 gramų
-
Švieži pievagrybiai100 gramų
-
Augalinis aliejus20 mililitrų
-
Grietinė150 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Ananasus supjaustykite mažais gabalėliais.
-
2. Vištienos filė supjaustykite juostelėmis. Kiekvieną išmuškite mėsos plaktuku.
-
Reklama
-
3. Tvirtai išmuštą filė sudėkite į kepimo indą, suformuodami mėsos pyragą. Druskos ir pipirų.
-
4. Ant mėsos sluoksnio išdėliokite supjaustytus ananaso griežinėlius. Keptuvėje pakepinkite grybus, kol apskrus. Paskleiskite juos ant ananasų. Viską patepkite grietine, druska ir pipirais. Sutarkuokite kietąjį sūrį. Pabarstykite 1/3 sūrio.
-
Reklama
-
5. Taip klojame sluoksnį po sluoksnio, kol forma visiškai užpildo: vištiena, ananasai, kepti grybai, grietinė, sūris ir vėl ratu. Forma turi būti užpildyta ir paskutinis sluoksnis bus filė sluoksnis. Nepamirškite pasūdyti ir pabarstyti pipirais kiekvieno vištienos sluoksnio.
-
6. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių ir ten kepkite pyragą. Pyrago formos uždengti nereikia. Pyragas bus paruoštas per 30 minučių. Jį reikia ištraukti iš orkaitės ir patiekti.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama