Mėsos kukuliai su kiaušiniais

Mėsos kukuliai su kiaušiniais

5 (3 įvertinimai)

3-4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Šis sotus antrasis patiekalas puikiai tiks savaitgalio pietums. Atkreipkite dėmesį į receptą! Mėsos kukuliams tinka mišraus tipo malta mėsa. Svarbu, kad faršas nebūtų skystas, o iš jo formuoti kukuliai gerai išlaikytų formą. Net ir norimos konsistencijos maltą mėsą reikia gerai išminkyti ir sumušti į dubenį. Dėl šios manipuliacijos sūrio pyragaičiai gausis sultingi ir skanūs. Atsižvelkite į niuansus ir patiekalas jus nudžiugins savo skoniu ir išvaizda.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Malta mėsa sumaišyta
    700 gramų
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Duona
    3 riekelės (sudžiuvusi, maži gabalėliai)
  • Kiaušiniai
    3~4 vnt
  • Sūris
    100 gramų (kietos veislės)
  • Druska
    pagal skonį
  • Prieskoniai mėsai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite reikiamus ingredientus.
    1. Paruoškite reikiamus ingredientus.
  • Duoną sutrupinkite ir užpilkite vandeniu, kad apsemtų. Palikite 10-15 minučių, kad suminkštėtų.
    2. Duoną sutrupinkite ir užpilkite vandeniu, kad apsemtų. Palikite 10-15 minučių, kad suminkštėtų.
  • Reklama
  • Įdėkite faršą į dubenį. Smulkiai supjaustykite svogūną ir sudėkite į dubenį. Iš duonos išspauskite skysčio perteklių ir susmulkinkite tri...
    3. Įdėkite faršą į dubenį. Smulkiai supjaustykite svogūną ir sudėkite į dubenį. Iš duonos išspauskite skysčio perteklių ir susmulkinkite trintuvu arba per smulkią tarka. Pridėti į dubenį. Pasūdykite ir įberkite prieskonių pagal skonį.
  • Faršą gerai išmaišykite. Sumuškite jį į dubenį, kad jis taptų vientisesnis ir klampesnis.
    4. Faršą gerai išmaišykite. Sumuškite jį į dubenį, kad jis taptų vientisesnis ir klampesnis.
  • Reklama
  • Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi. Faršą padalinkite į 9 dalis. Susukite į rutuliukus, dėkite ant kepimo skardos.
    5. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi. Faršą padalinkite į 9 dalis. Susukite į rutuliukus, dėkite ant kepimo skardos.
  • Kiaušinius išplakti su žiupsneliu druskos.
    6. Kiaušinius išplakti su žiupsneliu druskos.
  • Reklama
  • Sūrį sutarkuokite stambia tarka.
    7. Sūrį sutarkuokite stambia tarka.
  • Iš paruoštų mėsos rutuliukų suformuokite lizdelius. Į duobutę paskleiskite tarkuotą sūrį.
    8. Iš paruoštų mėsos rutuliukų suformuokite lizdelius. Į duobutę paskleiskite tarkuotą sūrį.
  • Reklama
  • Viršų užpilkite išplaktais kiaušiniais. Mėsos sūrio pyragus pašaukite į iki 170 laipsnių įkaitintą orkaitę 30-35 minutėms.
    9. Viršų užpilkite išplaktais kiaušiniais. Mėsos sūrio pyragus pašaukite į iki 170 laipsnių įkaitintą orkaitę 30-35 minutėms.
  • Pasibaigus laikui, mėsos kukulius su kiaušiniu išimkite iš orkaitės ir nedelsdami patiekite.
    10. Pasibaigus laikui, mėsos kukulius su kiaušiniu išimkite iš orkaitės ir nedelsdami patiekite.
  • Reklama
  • Skanaus!
    11. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai