Mėsos kukuliai padaže

Mėsos kukuliai padaže

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
50 min.

Apie receptą

Norėdami paįvairinti kiekvienos dienos meniu, noriu pasiūlyti įdomų ir labai paprastą receptą. Švelnūs, sultingi kukuliai puikiai tiks prie bet kokio garnyro. Ir jie nuostabūs su padažu. Šis variantas, kaip gaminti kukulius padaže, yra ne tik paprastas, bet ir neįtikėtinai sėkmingas. Mėsos ir kreminio grybų padažo derinys visada yra puiki idėja. Patiekalas puikiai tiks pietums ar vakarienei visai šeimai. Be to, visada galite eksperimentuoti su padažu, įdėdami, pavyzdžiui, įdomių prieskonių. Tikrai rekomenduoju perskaityti receptą.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Jautiena
    350 gramų
  • Kiauliena
    350 gramų
  • Džiūvėsėliai
    1 taurė
  • Pienas
    3/4 stiklinė
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Svogūnas
    2 vnt (1 maltai mėsai, 1 padažui)
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
  • Aliejus
    2~4 šaukštai
  • Pievagrybiai
    150~200 gramų
  • Sviestas
    3 arbatiniai šaukšteliai
  • Miltai
    4 arbatiniai šaukšteliai
  • Baltas sausas vynas
    2 arbatiniai šaukšteliai
  • Grietinėlė
    50 mililitrų
  • Grietinė
    2 arbatiniai šaukšteliai
  • Švieži žalumynai
    2 arbatiniai šaukšteliai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Mėsą nuplaukite, nusausinkite ir sumalkite. Su pienu užpilkite džiūvėsėlius ar kelias duonos riekeles. Susmulkinkite svogūną. Sumaišykite...
    1. Mėsą nuplaukite, nusausinkite ir sumalkite. Su pienu užpilkite džiūvėsėlius ar kelias duonos riekeles. Susmulkinkite svogūną. Sumaišykite visus ingredientus giliame dubenyje.
  • Maltą mėsą pasūdykite ir pipiruokite pagal skonį, įmuškite kiaušinį ir gerai išmaišykite.
    2. Maltą mėsą pasūdykite ir pipiruokite pagal skonį, įmuškite kiaušinį ir gerai išmaišykite.
  • Reklama
  • Drėgnomis rankomis suformuokite kukulius.
    3. Drėgnomis rankomis suformuokite kukulius.
  • Puode įkaitinkite šiek tiek augalinio aliejaus. Sudėkite kukulius nedidelėmis porcijomis ir kepkite ant stiprios ugnies iki auksinės rudo...
    4. Puode įkaitinkite šiek tiek augalinio aliejaus. Sudėkite kukulius nedidelėmis porcijomis ir kepkite ant stiprios ugnies iki auksinės rudos spalvos.
  • Reklama
  • Atsargiai išimkite kukulius, į puodą įpilkite daugiau augalinio aliejaus ir pakepinkite susmulkintą svogūną. Tada sudėkite pjaustytus gry...
    5. Atsargiai išimkite kukulius, į puodą įpilkite daugiau augalinio aliejaus ir pakepinkite susmulkintą svogūną. Tada sudėkite pjaustytus grybus. Kepkite ant vidutinės ugnies maišydami iki auksinės rudos spalvos.
  • Sudėkite sviestą ir miltus.
    6. Sudėkite sviestą ir miltus.
  • Reklama
  • Išmaišykite ir po minutės supilkite vandenį arba sultinį. Įpilkite šiek tiek sauso baltojo vyno.
    7. Išmaišykite ir po minutės supilkite vandenį arba sultinį. Įpilkite šiek tiek sauso baltojo vyno.
  • Troškinkite 5 minutes, po to supilkite grietinėlę ir grietinę.
    8. Troškinkite 5 minutes, po to supilkite grietinėlę ir grietinę.
  • Reklama
  • Į padažą įberkite druskos ir pipirų pagal skonį. Sudėkite kotletus ir troškinkite dar 5-10 minučių, kad jie tinkamai iškeptų. Pabaigoje, ...
    9. Į padažą įberkite druskos ir pipirų pagal skonį. Sudėkite kotletus ir troškinkite dar 5-10 minučių, kad jie tinkamai iškeptų. Pabaigoje, jei norite, pridėkite žalumynų ir prieskonių. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai