Mėsos kukuliai
5 (1 įvertinimai)
10 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Šie mėsos kukuliai tokie skanūs, kad net vaikai juos valgys su didžiausiu pasigardžavimu ir prašys dar. Vištienos filė sumalkite. Svogūnus, bulves susmulkinkite ir sumaišykite su malta mėsa. Pagardinkite prieskoniais, suformuokite kukulius ir kepkite iš visų pusių iki auksinės rudos spalvos. Tada perkeliame į gilią kepimo formą, pilame padažą ir kepame orkaitėje 20 min.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Paukštiena /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Malta vištiena1 kilogramas
-
Bulvė1 vnt (vidutinio dydžio)
-
Svogūnas1 vnt
-
Pomidorų sultys500 mililitrų
-
Grietinė2 šaukštai
-
Druska, prieskoniai jūsų nuožiūrapagal skonį
-
Kvietiniai miltai1 šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite maltą vištieną.
-
2. Į faršą suberkite tarkuotas bulves ir susmulkintą svogūną. Sumaišykite.
-
Reklama
-
3. Įberkite druskos ir pipirų ir išmaišykite. Jei masė per tiršta, įpilkite 0,5 stiklinės vandens. Iš faršo suformuokite kukulius. Apkepkite juos augaliniame aliejuje iš abiejų pusių.
-
4. Kepkite augaliniame aliejuje šaukštą kvietinių miltų.
-
Reklama
-
5. Įpilkite pomidorų sulčių, prieskonių, cukraus, druskos. Leiskite užvirti. Įdėkite šaukštą grietinės. Išmaišykite.
-
6. Mėsos kukulius užpilkite gautu padažu.
-
Reklama
-
7. Formą su mėsos kukuliais uždenkite dangčiu arba folija. Kepkite orkaitėje apie 20 min. Patiekite karštą su bet kokiu garnyru.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama