Mėgėjiška dešra namuose
5 (1 įvertinimai)
10 Porcijos
3 val.
Apie receptą
Mėgėjišką dešrą namuose galite pasigaminti per kelias valandas. Virimui reikia naudoti tetra pakuotes, o dešrai atspalvinti – burokėlių sultis. Mėgėjiška dešra namuose – puikus būdas palepinti savo šeimą natūraliu ir skaniu produktu. Prieš dėdami į puodą su verdančiu vandeniu, gerai suspauskite, kad išeitų oras. Virkite dešrą 40-50 minučių, tada leiskite atvėsti ir patiekite.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiauliena2 kilogramai
-
Lašiniai300 gramų
-
Pienas100 mililitrų
-
Prieskoniai ir druskapagal skonį
-
Burokėliai1 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Imame kiaulieną ir šviežius lašinius. Mėsą ir riebalus supjaustome ir sumalame mėsmale.
-
2. Kad dešra nebūtų per pilka, burokėlius sutarkuokite ir išspauskite sultis. Gautas sultis per marlę nusunkti į faršą. Ten sudėkite smulkiai išspaustą česnaką, pieną ir prieskonius. Taip pat įberkite druskos pagal skonį.
-
Reklama
-
3. Iš faršo padarykite storą dešrą ir suvyniokite į tetra maišelį. Formą ir ilgį turite pasidaryti patys.
-
4. Dedame dešrą į verdantį vandenį virti, kol suminkštės. Vidutiniškai dešra verdama ne ilgiau kaip 50 minučių. Išimame iš vandens ir leidžiame atvėsti.
-
Reklama
-
5. Nuimkite tetra maišelį ir dešra yra paruošta valgyti.
-
6. Supjaustykite dešrą ir patiekite. Geriau, jei dešra šaldytuve stovės apie valandą.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama