Mėgėjiška dešra namuose

Mėgėjiška dešra namuose

5 (1 įvertinimai)

10 Porcijos
3 val.

Apie receptą

Mėgėjišką dešrą namuose galite pasigaminti per kelias valandas. Virimui reikia naudoti tetra pakuotes, o dešrai atspalvinti – burokėlių sultis. Mėgėjiška dešra namuose – puikus būdas palepinti savo šeimą natūraliu ir skaniu produktu. Prieš dėdami į puodą su verdančiu vandeniu, gerai suspauskite, kad išeitų oras. Virkite dešrą 40-50 minučių, tada leiskite atvėsti ir patiekite.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiauliena
    2 kilogramai
  • Lašiniai
    300 gramų
  • Pienas
    100 mililitrų
  • Prieskoniai ir druska
    pagal skonį
  • Burokėliai
    1 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Imame kiaulieną ir šviežius lašinius. Mėsą ir riebalus supjaustome ir sumalame mėsmale.
    1. Imame kiaulieną ir šviežius lašinius. Mėsą ir riebalus supjaustome ir sumalame mėsmale.
  • Kad dešra nebūtų per pilka, burokėlius sutarkuokite ir išspauskite sultis. Gautas sultis per marlę nusunkti į faršą. Ten sudėkite smulkia...
    2. Kad dešra nebūtų per pilka, burokėlius sutarkuokite ir išspauskite sultis. Gautas sultis per marlę nusunkti į faršą. Ten sudėkite smulkiai išspaustą česnaką, pieną ir prieskonius. Taip pat įberkite druskos pagal skonį.
  • Reklama
  • Iš faršo padarykite storą dešrą ir suvyniokite į tetra maišelį. Formą ir ilgį turite pasidaryti patys.
    3. Iš faršo padarykite storą dešrą ir suvyniokite į tetra maišelį. Formą ir ilgį turite pasidaryti patys.
  • Dedame dešrą į verdantį vandenį virti, kol suminkštės. Vidutiniškai dešra verdama ne ilgiau kaip 50 minučių. Išimame iš vandens ir leidži...
    4. Dedame dešrą į verdantį vandenį virti, kol suminkštės. Vidutiniškai dešra verdama ne ilgiau kaip 50 minučių. Išimame iš vandens ir leidžiame atvėsti.
  • Reklama
  • Nuimkite tetra maišelį ir dešra yra paruošta valgyti.
    5. Nuimkite tetra maišelį ir dešra yra paruošta valgyti.
  • Supjaustykite dešrą ir patiekite. Geriau, jei dešra šaldytuve stovės apie valandą.
    6. Supjaustykite dešrą ir patiekite. Geriau, jei dešra šaldytuve stovės apie valandą.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Deimantė Lu
Autorius: Deimantė Lu

Deimantė yra „gaminimas.lt“ komandos narė, kurios sritis – saldumynai, kepiniai ir modernūs patiekalai. Ji nuolat eksperimentuoja virtuvėje, ieškodama naujų skonių derinių ir tobulų receptų. Deimantė turi ilgametę maisto tinklaraščio rašymo patirtį, puikiai išmano ingredientų mokslą ir dalinasi savo žiniomis, kad kiekvienas pyragas ar sausainis pavyktų nepriekaištingai. Jos receptai yra tikslūs, aiškūs ir kviečia mėgautis kūryba virtuvėje Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai