Mėgėjiška dešra namuose

Mėgėjiška dešra namuose

5 (1 įvertinimai)

10 Porcijos
3 val.

Apie receptą

Mėgėjišką dešrą namuose galite pasigaminti per kelias valandas. Virimui reikia naudoti tetra pakuotes, o dešrai atspalvinti – burokėlių sultis. Mėgėjiška dešra namuose – puikus būdas palepinti savo šeimą natūraliu ir skaniu produktu. Prieš dėdami į puodą su verdančiu vandeniu, gerai suspauskite, kad išeitų oras. Virkite dešrą 40-50 minučių, tada leiskite atvėsti ir patiekite.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiauliena
    2 kilogramai
  • Lašiniai
    300 gramų
  • Pienas
    100 mililitrų
  • Prieskoniai ir druska
    pagal skonį
  • Burokėliai
    1 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Imame kiaulieną ir šviežius lašinius. Mėsą ir riebalus supjaustome ir sumalame mėsmale.
    1. Imame kiaulieną ir šviežius lašinius. Mėsą ir riebalus supjaustome ir sumalame mėsmale.
  • Kad dešra nebūtų per pilka, burokėlius sutarkuokite ir išspauskite sultis. Gautas sultis per marlę nusunkti į faršą. Ten sudėkite smulkia...
    2. Kad dešra nebūtų per pilka, burokėlius sutarkuokite ir išspauskite sultis. Gautas sultis per marlę nusunkti į faršą. Ten sudėkite smulkiai išspaustą česnaką, pieną ir prieskonius. Taip pat įberkite druskos pagal skonį.
  • Reklama
  • Iš faršo padarykite storą dešrą ir suvyniokite į tetra maišelį. Formą ir ilgį turite pasidaryti patys.
    3. Iš faršo padarykite storą dešrą ir suvyniokite į tetra maišelį. Formą ir ilgį turite pasidaryti patys.
  • Dedame dešrą į verdantį vandenį virti, kol suminkštės. Vidutiniškai dešra verdama ne ilgiau kaip 50 minučių. Išimame iš vandens ir leidži...
    4. Dedame dešrą į verdantį vandenį virti, kol suminkštės. Vidutiniškai dešra verdama ne ilgiau kaip 50 minučių. Išimame iš vandens ir leidžiame atvėsti.
  • Reklama
  • Nuimkite tetra maišelį ir dešra yra paruošta valgyti.
    5. Nuimkite tetra maišelį ir dešra yra paruošta valgyti.
  • Supjaustykite dešrą ir patiekite. Geriau, jei dešra šaldytuve stovės apie valandą.
    6. Supjaustykite dešrą ir patiekite. Geriau, jei dešra šaldytuve stovės apie valandą.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai