Marinuotų agurkų ir garstyčių padažas
5 (2 įvertinimai)
4 Porcijos
10 min.
Apie receptą
Universalus padažas iš marinuotų agurkų ir garstyčių. Paruošite per kelias minutes, mažai kalorijų ir suteiksite gaivumo net nuobodžiausiam patiekalui! Aštrus ir labai skanus! Daugiau apie tai, kaip pasigaminti marinuotų agurkų padažą, papasakosiu žemiau. Rinkitės garstyčias pagal savo skonį. Marinuotą agurką galima tiesiog smulkiai supjaustyti, jei norite išlaikyti padažo tekstūrą. Labiausiai padažas tinka prie kotletų, mėsainių ar sumuštinių.
Paskirtis: Padažų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Marinuoti agurkai200 gramų
-
Garstyčios25 gramų
-
Česnakai1~2 skiltelės
-
Druskapagal skonį
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus.
-
2. Agurkus stambiai sutarkuoti. Jei reikia, nupilkite sulčių perteklių.
-
Reklama
-
3. Nulupkite česnaką ir sutraiškykite.
-
4. Įdėkite garstyčių, druskos ir pipirų pagal skonį. Išmaišykite.
-
Reklama
-
5. Marinuotų agurkų ir garstyčių padažas paruoštas, gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama