Marinuotų agurkų ir garstyčių padažas

Marinuotų agurkų ir garstyčių padažas

5 (2 įvertinimai)

4 Porcijos
10 min.

Apie receptą

Universalus padažas iš marinuotų agurkų ir garstyčių. Paruošite per kelias minutes, mažai kalorijų ir suteiksite gaivumo net nuobodžiausiam patiekalui! Aštrus ir labai skanus! Daugiau apie tai, kaip pasigaminti marinuotų agurkų padažą, papasakosiu žemiau. Rinkitės garstyčias pagal savo skonį. Marinuotą agurką galima tiesiog smulkiai supjaustyti, jei norite išlaikyti padažo tekstūrą. Labiausiai padažas tinka prie kotletų, mėsainių ar sumuštinių.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Marinuoti agurkai
    200 gramų
  • Garstyčios
    25 gramų
  • Česnakai
    1~2 skiltelės
  • Druska
    pagal skonį
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Agurkus stambiai sutarkuoti. Jei reikia, nupilkite sulčių perteklių.
    2. Agurkus stambiai sutarkuoti. Jei reikia, nupilkite sulčių perteklių.
  • Reklama
  • Nulupkite česnaką ir sutraiškykite.
    3. Nulupkite česnaką ir sutraiškykite.
  • Įdėkite garstyčių, druskos ir pipirų pagal skonį. Išmaišykite.
    4. Įdėkite garstyčių, druskos ir pipirų pagal skonį. Išmaišykite.
  • Reklama
  • Marinuotų agurkų ir garstyčių padažas paruoštas, gero apetito!
    5. Marinuotų agurkų ir garstyčių padažas paruoštas, gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai