Marinuoti baklažanai su paprikomis

Marinuoti baklažanai su paprikomis

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Marinuoti baklažanai su paprikomis – labai skanus užkandis, papuošiantis ir šventinį, ir kasdieninį stalą. Atkreipkite dėmesį į receptą! Puikus paruošimas – marinuoti baklažanai su paprikomis gali tapti vienais mėgstamiausių. Baklažanai puikaus skonio su paprikomis, saldžiarūgštis marinatas suteiks užkandžiui ryškesnių natų. Baklažanus galima patiekti su įvairiais garnyrais, dribsniais, mėsa ar paukštiena.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Baklažanai
    3 vnt
  • Paprika
    2 vnt
  • Petražolės
    1 saujelė
  • Česnakai
    3 skiltelės
  • Augalinis aliejus
    70 mililitrų
  • Vanduo
    500 mililitrų
  • Druska
    0.5 šaukšto
  • Cukrus
    0.5 šaukštai
  • Actas
    1 šaukštas (9%)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus ir 0,7 litro stiklainį.
    1. Paruoškite ingredientus ir 0,7 litro stiklainį.
  • Nuplaukite ir nusausinkite baklažanus. Baklažanus supjaustykite griežinėliais.
    2. Nuplaukite ir nusausinkite baklažanus. Baklažanus supjaustykite griežinėliais.
  • Reklama
  • Saldžiąsias paprikas nulupkite, nuplaukite ir nusausinkite. Papriką supjaustykite stambiais griežinėliais arba juostelėmis.
    3. Saldžiąsias paprikas nulupkite, nuplaukite ir nusausinkite. Papriką supjaustykite stambiais griežinėliais arba juostelėmis.
  • Nuplaukite petražoles ir smulkiai supjaustykite. Nulupkite ir nuplaukite česnaką, sutraiškykite per spaudą.
    4. Nuplaukite petražoles ir smulkiai supjaustykite. Nulupkite ir nuplaukite česnaką, sutraiškykite per spaudą.
  • Reklama
  • Įkaitinkite keptuvę ir supilkite augalinį aliejų. Kepkite baklažanus ir paprikas 7-10 minučių nuolat maišydami.
    5. Įkaitinkite keptuvę ir supilkite augalinį aliejų. Kepkite baklažanus ir paprikas 7-10 minučių nuolat maišydami.
  • Sterilizuokite stiklainį ir užpildykite jį daržovėmis. Taip pat suberkite česnaką ir žoleles, sluoksniuodami daržoves.
    6. Sterilizuokite stiklainį ir užpildykite jį daržovėmis. Taip pat suberkite česnaką ir žoleles, sluoksniuodami daržoves.
  • Reklama
  • Atskirai paruoškite marinatą iš vandens, druskos ir cukraus, pavirkite porą minučių, užpilkite actu. Supilkite marinatą į stiklainį. Ster...
    7. Atskirai paruoškite marinatą iš vandens, druskos ir cukraus, pavirkite porą minučių, užpilkite actu. Supilkite marinatą į stiklainį. Sterilizuokite 15 minučių.
  • Užsukite, apverskite dangteliais žemyn, užklokite antklode kol atvės ir perkelkite į rūsį.
    8. Užsukite, apverskite dangteliais žemyn, užklokite antklode kol atvės ir perkelkite į rūsį.
  • Reklama
  • Labai skanu!
    9. Labai skanu!
  • Gero apetito!
    10. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai