Marinuota skumbrė su svogūnais ir actu
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
14 val.
Apie receptą
Skumbrė pagal šį receptą yra labai skani. Ją gaminti nėra sunku, todėl net ir įprastą darbo dieną galite palepinti savo šeimą tokiais skaniais patiekalais. Norėdami paruošti tokią marinuotą žuvį, turėtumėte naudoti 9% acto. Jei pasirinkote acto rūgštį, pirmiausia ją praskieskite vandeniu pagal instrukcijas. Žuvies marinavimo patogumui naudokite indą su dangčiu.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# ŽuvisReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Skumbrė1 vnt
-
Svogūnai1 vnt
-
Druska1 šaukštas
-
Cukrus0,5 šaukštai
-
Augalinis aliejus40 mililitrų
-
Vanduo250 mililitrų
-
Lauro lapas1~2 vnt
-
Juodieji pipirai2~5 vnt
-
Actas 9%20 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Išvalykite skumbrę, pašalinkite vidų, galvą ir uodegą. Nuplaukite ir supjaustykite gabalėliais.
-
Reklama
-
3. Į vandenį įpilkite cukraus ir druskos.
-
4. Supilkite actą ir augalinį aliejų. Išmaišykite.
-
Reklama
-
5. Ant skumbrės, supjaustytą pusžiedžiais, sudėkite svogūną, lauro lapą ir pipirų žirnelius.
-
6. Dabar užpilkite marinatą ant žuvies.
-
Reklama
-
7. Padėti žuvį į šaldytuvą 1-2 dienas.
-
8. Štai tokia marinuota skumbrė su svogūnais ir actu pasirodė! Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama