Marinuota skumbrė su svogūnais ir actu

Marinuota skumbrė su svogūnais ir actu

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
14 val.

Apie receptą

Skumbrė pagal šį receptą yra labai skani. Ją gaminti nėra sunku, todėl net ir įprastą darbo dieną galite palepinti savo šeimą tokiais skaniais patiekalais. Norėdami paruošti tokią marinuotą žuvį, turėtumėte naudoti 9% acto. Jei pasirinkote acto rūgštį, pirmiausia ją praskieskite vandeniu pagal instrukcijas. Žuvies marinavimo patogumui naudokite indą su dangčiu.

Receptai pagal ingredientus: # Žuvis
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Skumbrė
    1 vnt
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Druska
    1 šaukštas
  • Cukrus
    0,5 šaukštai
  • Augalinis aliejus
    40 mililitrų
  • Vanduo
    250 mililitrų
  • Lauro lapas
    1~2 vnt
  • Juodieji pipirai
    2~5 vnt
  • Actas 9%
    20 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Išvalykite skumbrę, pašalinkite vidų, galvą ir uodegą. Nuplaukite ir supjaustykite gabalėliais.
    2. Išvalykite skumbrę, pašalinkite vidų, galvą ir uodegą. Nuplaukite ir supjaustykite gabalėliais.
  • Reklama
  • Į vandenį įpilkite cukraus ir druskos.
    3. Į vandenį įpilkite cukraus ir druskos.
  • Supilkite actą ir augalinį aliejų. Išmaišykite.
    4. Supilkite actą ir augalinį aliejų. Išmaišykite.
  • Reklama
  • Ant skumbrės, supjaustytą pusžiedžiais, sudėkite svogūną, lauro lapą ir pipirų žirnelius.
    5. Ant skumbrės, supjaustytą pusžiedžiais, sudėkite svogūną, lauro lapą ir pipirų žirnelius.
  • Dabar užpilkite marinatą ant žuvies.
    6. Dabar užpilkite marinatą ant žuvies.
  • Reklama
  • Padėti žuvį į šaldytuvą 1-2 dienas.
    7. Padėti žuvį į šaldytuvą 1-2 dienas.
  • Štai tokia marinuota skumbrė su svogūnais ir actu pasirodė! Gero apetito!
    8. Štai tokia marinuota skumbrė su svogūnais ir actu pasirodė! Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai