Maltos mėsos su bulvėmis apkepas

Maltos mėsos su bulvėmis apkepas

5 (1 įvertinimai)

8 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Geriausias ingredientų derinys: bulvės ir malta mėsa. Pasigaminkime gardų ir paprastą patiekalą pietums ar vakarienei. Šis patiekalas patiks visiems – tiek suaugusiems, tiek vaikams. Išbandykite patys! Šiam receptui rinkitės bet kokią maltą mėsą; krapus galite lengvai pakeisti bet kokiomis šviežiomis žolelėmis. Jei norite, patiekalo skonį galite pagyvinti mėgstamais prieskoniais.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Malta mėsa
    400 gramų
  • Bulvės
    1 kilogramas
  • Svogūnai
    2 vnt
  • Kiaušiniai
    3 vnt
  • Natūralus jogurtas
    300 mililitrų
  • Malti juodieji pipirai
    1/2 arbatinio šaukštelio
  • Druska
    1 arbatinis šaukštelis
  • Augalinis aliejus
    2 šaukštai
  • Krapai
    10 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus. Nulupkite svogūną. Nuplaukite krapus.
    1. Paruoškite ingredientus. Nulupkite svogūną. Nuplaukite krapus.
  • Visą maltą mėsą sudėkite į dubenį, smulkiai sutarkuokite svogūną, įberkite druskos (1/2 arb. šaukštelio) ir maltų juodųjų pipirų.
    2. Visą maltą mėsą sudėkite į dubenį, smulkiai sutarkuokite svogūną, įberkite druskos (1/2 arb. šaukštelio) ir maltų juodųjų pipirų.
  • Reklama
  • Sumaišykite šiuos ingredientus, kol jie tolygiai pasiskirstys visoje masėje.
    3. Sumaišykite šiuos ingredientus, kol jie tolygiai pasiskirstys visoje masėje.
  • Nulupkite bulves, nuplaukite jas ir supjaustykite plonais griežinėliais.
    4. Nulupkite bulves, nuplaukite jas ir supjaustykite plonais griežinėliais.
  • Reklama
  • Kepimo indo dugną sutepkite augaliniu aliejumi ir sluoksniu išdėliokite pusę bulvių griežinėlių, įberkite šiek tiek druskos (1/2 arbatini...
    5. Kepimo indo dugną sutepkite augaliniu aliejumi ir sluoksniu išdėliokite pusę bulvių griežinėlių, įberkite šiek tiek druskos (1/2 arbatinio šaukštelio).
  • Ant viršaus sluoksniu paskleiskite maltą mėsą.
    6. Ant viršaus sluoksniu paskleiskite maltą mėsą.
  • Reklama
  • Ir ant maltos mėsos uždėkite likusias bulvių riekeles.
    7. Ir ant maltos mėsos uždėkite likusias bulvių riekeles.
  • Atskirame dubenyje išplakite kiaušinius, supilkite natūralų jogurtą ir suberkite smulkiai supjaustytus krapus.
    8. Atskirame dubenyje išplakite kiaušinius, supilkite natūralų jogurtą ir suberkite smulkiai supjaustytus krapus.
  • Reklama
  • Šiuos ingredientus energingai plakite, kol gausite vientisą masę.
    9. Šiuos ingredientus energingai plakite, kol gausite vientisą masę.
  • Šiuo mišiniu užpilkite bulves ir maltą mėsą formoje.
    10. Šiuo mišiniu užpilkite bulves ir maltą mėsą formoje.
  • Reklama
  • Užpildytą formą dėkite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę kepti 1–1,5 valandos.
    11. Užpildytą formą dėkite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę kepti 1–1,5 valandos.
  • Skanaus!
    12. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai