Maltos mėsos iešmeliai

Maltos mėsos iešmeliai

5 (2 įvertinimai)

4 Porcijos
45 min.

Apie receptą

Gardūs ir gražūs maltos mėsos iešmeliai tiems, kuriems jau pabodo paprasti kotletai ar kukuliai. Jų pagaminimas užtrunka labai nedaug laiko nes jie kepami orkaitėje, tačiau juos galima kepti ir keptuvėje ar grilyje. Mėsa skani ir sultinga, o dar su mėgstamomis salotomis, norėsite pakartoti dar ir dar.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaulienos faršas
    450 gramų
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Kiaušiniai
    1 vnt
  • Džiūvėsėliai
    2 šaukštai
  • Česnakas
    2 skiltelės
  • Druska
    pagal skonį
  • Malti baltieji pipirai
    pagal skonį
  • Paprikos milteliai
    pagal skonį
  • Aliejus
    pagal poreikį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus. Apie 20 minučių pamirkykite medinius iešmelius, kad kepant nesviltų.
    1. Paruoškite visus ingredientus. Apie 20 minučių pamirkykite medinius iešmelius, kad kepant nesviltų.
  • Į dubenį sudedame maltą mėsą, smulkiai pjaustytą svogūną, susmulkintą česnaką, džiūvėsėlius, plaktą kiaušinį ir visus prieskonius. Viską ...
    2. Į dubenį sudedame maltą mėsą, smulkiai pjaustytą svogūną, susmulkintą česnaką, džiūvėsėlius, plaktą kiaušinį ir visus prieskonius. Viską kruopščiai išmaišome.
  • Reklama
  • Sudrėkinkite rankas ir ant iešmelių iš maltos mėsos suformuokite dešreles. Aptepkite aliejumi (aš dar apvoliojau džiūvėsėliuose, bet tai ...
    3. Sudrėkinkite rankas ir ant iešmelių iš maltos mėsos suformuokite dešreles. Aptepkite aliejumi (aš dar apvoliojau džiūvėsėliuose, bet tai nebūtina). Sudėkite visus iešmelius į kepimo formą ir kepkite 200 laipsnių orkaitėje apie 25 minutes.
  • Kol kepa maltos mėsos iešmeliai galime pasiruošti salotas prie jų.
    4. Kol kepa maltos mėsos iešmeliai galime pasiruošti salotas prie jų.
  • Reklama
  • Supjaustome pekino kopūstą, vyšninius pomidorus supjaustome per pusę arba skiltelėmis, o agurką kubeliais. Šiek tiek įberiame druskos, įs...
    5. Supjaustome pekino kopūstą, vyšninius pomidorus supjaustome per pusę arba skiltelėmis, o agurką kubeliais. Šiek tiek įberiame druskos, įspaudžiame pusės citrinos sultis ir pašlakstome alyvuogių aliejumi. Gerai išmaišome.
  • Skanaus.
    6. Skanaus.
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai